Írtok naplót? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
olyat ahol leírjátok hogy mi történt veletek stb..és
hogy kezdtek el egy bejegyzést? hogy kedves naplóm..?
2011. júl. 10. 13:35
1/3 anonim válasza:
én nem irok naplot szerintem dedosag 2 evvel ezelot na jolwan bevallom elkezdtem irni egy naplot par nap irtam bele betelt kb.9 lap aztan mart meguntam minek irogassak bele...szerintem hulyeseg ...
most minek irni.....
2/3 anonim válasza:
Én írok, de csak párhavonta. Szerintem jó dolog, mert úgy olvashatod a régi történéseket ahogy személyesen, saját magadnak írtál le, és olyan élményekről olvashatsz amiket rég elfelejtettél... Most hogy mondod, írok is a naplómba :)
3/3 anonim válasza:
A húgom minden nap ír naplót, de szerintem ahhoz egy külön személyiség kell, hogy ilyet csináljon valaki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!