Ti írtok naplót? Ha igen, milyen részletesen? Mi a véleményetek a naplóírásról?
Igen, én is irok naplót. Néhány oldalt irok én is napmintnap sokszor éjjel jutok hozzá az iráshoz, de utána jobban érzem magam, felszabadultabbnak érzem magam. A napló lényege szerintem, hogy kiird magadból a történéseket részletesen, amik veled történnek nap mint nap, és ezzel kapcsolatban a gondolataid is ki tudod irni magadból. szerintem ez tökjó!
Persze eldugom mert a naplóba mindenféle titkos jegyzetek is kerülhetnek...l
szerintem sokkal jobb a naplóírás, ebben sohasem csalódsz, a naplóval minden titkod megoszthatod!! ... de egy barátnőbe csalódhatsz is....volt rá eset hogy egy barátnőm csalódást okozott, kibeszélt, pletykált.
Ugyhogy én mindenképp a naplóra szavazok.
A naplóírás jó dolog. Én tavaly oda írtam le a gondolataimat, az érzéseimet... Pedig hát, valljuk be, nehéz egy évem volt. De még most is szeretem olvasgatni, mert egy olyan életelmélet született belőle, aminek látom valami értelmét...
Írj! =) Könnyebb úgy élni, ha van "valaki", "aki" meghallgat... Még akkor is, ha nem válaszol, és nem segít. Szerintem így segítesz magadnak, és így találod meg a saját válaszaid, vagyis így leszel önmagad és éled úgy az életed, ahogyan neked jó. A te elméleteid szerint. De van, aki nem szeret ilyen mélyen belemenni, csak jó leírni néha dolgokat.... Emberfüggő =)
Szia!
Én is szeretek naplót írni pedig már nem vagyok tini :D
Az a legjobb benne, hogy olyan dolgot is leírhatok amit másnak nem merek elmondani. Én egy nap 1-2 oldalt szoktam írni attól függ milyen kedvem van, milyen volt a napom stb.
Az tény, hogy nem tud tanácsot adni de legalább meghallgat :) Volt már olyan, hogy neki sírtam el mi bajom van :D
Szerintem nem baj ha részletesen írsz én is írtam régebben több oldalt is.
Általános iskolás korom óta írok naplót csak akkoriban megtalálta mostohaanyám és elolvasta :S :(
Akkor fogadtam meg többet nem írok! De miután elváltak apámmal azóta megint írok.
Jó visszaolvasni mik történtek velem :) 21/L
Én a héten még nem írtam semmit. Így érzem most jónak. Van, amikor én is sokat írok, minden nap, most meg nem... nincs különösebb jelentősége! :)
Tehát ha úgy érzed, hogy valamit le kell írnod, akkor csak nyugodtan, te fogod olvasni, magadnak naplózod! :)
20f
Írok, mert szeretem rögzíteni, hogy mikor mi történik, jó rendszerezni, illetve sok gondolatot ki kell írni, mert egy idő után kimegy a fejemből.
De az a véleményem a naplóírásról, hogy rizikós dolog csak úgy leírni a titkainkat és minden eszközzel védeni kell.
Írok, változó mennyit, és milyen gyakran. Átlagosan kétnaponta, de ez úgy jön össze, hogy néha naponta, néha egy hét is kimarad. A részletesség is változik, mikor milyen kedvem van, van amikor csak egy oldal, de most pl. már a 25. oldalt írom a pénteki napomról. Igaz, ez most tényleg nagyon hosszú lett. Szeretek írni, mert így valamennyire újra átélem a dolgokat, lenyugszom, és jobb lesz, ha kimondom, helyesebben kiírom magamból.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!