Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti írtok naplót? Ha igen,...

Ti írtok naplót? Ha igen, milyen részletesen? Mi a véleményetek a naplóírásról?

Figyelt kérdés
Én imádom,viszont néha azt érzem,hogy túl részletesen írok. Egy átlagos sulis napról kb. 3-4 oldalt írok,mert úgy érzem,hogy ezek közül semmit nem szeretnék elfelejteni.

2012. nov. 9. 14:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen,szerintem is nagyon jó dolog:D az igen,nekem azért ennyi még nem volt szerintem:D meg én szeretek beletűzögetni/ragasztani képeket,jegyzeteket,dolgozatok,ilyesmit:DD szeretek rajzolni bár általában csak pálcikaember szinten:D a lényeg látszódjon.:D
2012. nov. 19. 17:11
 12/14 anonim válasza:
100%
Írok már lassan 2 éve, és nagyon szeretem. Már 3 füzetem betelt, mindig jól eldugom őket. Én minden napomról írok, ha nincs időm, akkor egy fél oldalt szoktam, ha van 1-2 órám írni akkor 2-4 oldalt szoktam írni, ez változó. Van, hogy képekkel és rajzokkal teszem színesebbé, vagy kihúzom színes szövegkiemelővel a fontosabb dolgokat.
2012. dec. 28. 09:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 5.-es korom óta írok naplót, és nekem a te "mennyiséged" nem számít durvának, ugyanis én 9 oldalt szoktam írni átlagosan... És képzeld el, ha még valami nagyon fontos történik velem!! :D Szóval én nem tudnék meglenni nélküle, minden naplómat elrakom, már 8 kötetre való van belőle :))

nekem a 10 éves hugimmal kell "megküzdenem" érte, ugyanis ő is ír naplót, de nem tudja megfogalmazni a gondolatait, valahogy nem megy neki, de nagyon szeretné. úgyhogy ellopja az én naplómat, és átnézi, elolvasgatja, és abból merít ötleteket a sajátjához. de amikor megkérdezem tőle, vagy szólok hogy ez naghyon idegesítő, és ne olvasson bele, akkor mindig elkezd hisztizni, hogy ez nem igazság, mert az enyém olyan izgis, meg nagyon jól írok, és nem igazság, hogy az övé nem ilyen jó! :DDD bevallom, ez hízelgő, hogy tényleg könyvként olvassa, de akkor SEM adom oda neki, szóval mostanság már eldugom, vagy kimondottan lakatos naplót veszek :)

2014. jan. 28. 13:36
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
előző vagyok, és 15/l :)
2014. jan. 28. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!