Irtok naplot? Ha igen miert, ha nem miert?
Nem irok,ha lány lennék lehet irnák :D
17
írok. hát 12 éves korom óta, kisebb-nagyobb megszakításokkal,de 14 éves korom óta szinte folyamatosan :) és azért, mert szeretem visszaolvasni, hogy mik történtek velem :D hetente 2-3 alkalommal írom le a fontosabb dolgokat :) és te írsz?
17/L
Irok,12 eves korom ota.Azert,mert neha ugy erzem megkonnyebbulok..es szivesen is vissza olvasom..
De en azert ritkabban irok 1 honapban 2-3szor,es ha elolvassa anyum legalabb megtudja a igazsagot..
18,l
Szia!Én 29 éves vagyok,és Pocakos naplót írok.Hetente írok bele,ha valami történik,akkor sűrűbben.A legutolsó bejegyzés a tegnapi 4D ultrahangról lesz.
Egyébként 16 éves koromtól 22 éves koromig,míg suliba jártam,rendszeresen írtam,elég jó dolog visszaolvasni.
Igen, írok. Most vagyok 14 és kb 9 éves korom óta írok kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Érdekes visszaolvasni. Csak akkor rossz, ha elolvassák...
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!