Irtok naplot? Ha igen miert, ha nem miert?
Figyelt kérdés
Ha igen miota?Most hany eves vagy?Es milyen gyakran irsz?2009. máj. 4. 21:10
21/24 anonim válasza:
Igen, irok a lanyomrol amiota megszuletett, igaz mostanaba egyre ritkabban, minnel nagyobb annal kevesebbet pedig lenne amirol irjak :)) Most 12 eves.
32 eves anyuka :)
22/24 anonim válasza:
írok, 14 vagyok, és egy éve írok, szinte minden nap. :) én ajánlom mindenkinek, szinte függő vagyok:D:D
23/24 anonim válasza:
Én is a naplóírók közé tartozom. Én azért csinálom, lehetőleg minden nap, mert különben sokszor összevissza gondolok mindent, és muszáj kicsit rendszereznem. Nagyon furcsa érzés visszaolvasni, bár nem változtam túl sokat. Vannak bizonyos naplózó időszakaim, egészen nyolc-kilencéves koromtól írtam, mostanában már be is telnek a füzetek. Most tizenhárom éves vagyok.
24/24 anonim válasza:
Az előző vagyok. Még az jutott eszembe, hogy egyszer régen Anya megtalálta a naplót, beleolvasott, és nagyon megdöbbent. Akkoriban nagyon féltékeny voltam a húgomra meg ilyenek... Tanultam belőle, azóta ki nem engedem a párnám alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!