Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan írtok naplót?

Hogyan írtok naplót?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy használtok-e valamilyen titkosírást, képeket tesztek-e bele, stb... Csak mert most szeretnék kezdeni és ihletet merítenék :)
2011. aug. 14. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:

én ragasztani nem szoktam bele képeket, inkább rajzolni szoktam :) DE amúgy nem vagyok valami nagy rajz tehetség, szóval ennek nem ez a lényege :D

Én nem használok titkosírást, inkább bízom a többiekben, hogy úgyse kutatják át a cuccaimat, és nem olvassák el.

2011. aug. 15. 00:55
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :) sajna nálam lehet elolvasgatják, azért gondoltam :)
2011. aug. 15. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Olvastam egyszer egy könyvben, hogy ha attól félsz, hogy el fogják olvasni a naplódat, akkor készíts egy kamunaplót. Írd rá egy átlagos füzetre, hogy "napló" jó nagy, olvasható, feltűnő betűkkel és írkálj bele egy csomó unalmas dolgot (pl. "ma felszedtem 2 kilót", "egész nap tanultam" stb.), legalább 10 kamubejegyzést, dátumokkal, mintha igazi lenne. Az igazi naplódat pedig egy olyan füzetbe írd, amiről kívülről aligha tűnik naplónak, és ha így mondjuk a tesód megtalálná a kamunaplót (amit jól látható helyen elől hagysz), akkor mikor beleolvas, látja, hogy tök unalmas és soha többé nem fogja keresni.
2011. aug. 18. 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Jah és én amúgy nem használok titkosírást, nálam a kamunaplóra se volt szükség, a többiek nem kutatnak a cuccaim közt. Képeket meg szoktam bele ragasztani, de csak azokról, akik nagyon fontosak nekem és csak ritkán.
2011. aug. 18. 10:00
 5/8 A kérdező kommentje:

nem is rossz ötlet :) van benne valami, hogy ha unalmas, úgysem olvassák tovább.

régebben volt ilyen kulcsos naplóm, csak folyton elhagytam a kulcsot :D :D

2011. aug. 18. 10:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Inkább vezess titkosított blogot. Na azt tutira nem fogja tudni elolvasni senki, csak te, meg akinek engedélyt adsz hozzá.
2011. aug. 18. 10:09
 7/8 anonim ***** válasza:
én leírom amit érzek, ennyi az egész. :)
2011. aug. 18. 10:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Én másik módszert szoktam használni!

Szóval, ha tudni akarod, hogy olvassa-e mondjuk a tesód a naplódat, akkor az egyik oldalra (pl. az utolsóra, ahová írtál) tegyél be egy hajszálat, és úgy csukd be! Láthatatlan, és ha tényleg olvassák NEM FOGJA észrevenni, simán kiesik, kiejti, elfújja, stb. És ha eltűnt a hajszál, tudni fogod, hogy olvasták. ;)

2014. jan. 28. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!