Ti elitélitek azt aki öngyilkos akar lenni?
Figyelt kérdés
Ha igen miért? ha nem miért nem? Akik öngyilkosok akarnak lenni miért? mi okuk lenne rá?2012. dec. 24. 21:44
1/26 anonim válasza:
Nem. Elvből nem ítélek el senkit. Én is akartam /akarok/ öngyilkos lenni... Aki öngyilkos akar lenni azt úgyse érdekli, hogy elítélik-e DE! miért ítélném el?! Van neki baja anélkül is. Az ok pedig egyszerű... az ÉLET!
2/26 anonim válasza:
ő dolga... inkább legyen szimplán öngyilkos, minthogy előtte 20 kis iskolást leöljön
3/26 A kérdező kommentje:
miért ölne meg valaki azért másokat mert ö meg akar halni? miért okozna másnak fájdalmat? Nem értem....
2012. dec. 24. 22:00
4/26 anonim válasza:
Ha nem öl meg másokat akkor is fájdalmat okoz másnak! Am nem az öngyilkosok ölik meg a 20 gyereket, hanem azok akik megölik a 20 gyereket lesznek öngyilkosok. Nem mindegy...
5/26 A kérdező kommentje:
De milyen okokból lesznek öngyikosok? mindjatok példákat.
2012. dec. 24. 22:16
6/26 anonim válasza:
A kilátástalanság az életben. Ha rossz a meló, nincsenek barátok, család, vagy csak a kapcsolat rossz velük már be tudja annyira fordítani az embert, hogy elmegy a kedve az egésztől.
7/26 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Általában már teli van az a bizonyos pohár és utána már akár ok nélkül is. Nem igazán vannak konkrét okok. Talán ilyen ok lehet a halálközeli élmény, egy családtag vagy szeretett személy elvesztése. Vagy egy rosszabb nap a már amúgy is rossz életbe. A szavaknak óriási erejük van. Lehet,, hogy te csak leh*lyézed, de neki az volt az utolsó csepp. Mindig vigyázni kll, hogy mit és kinek mondunk!
8/26 A kérdező kommentje:
És hogy lehet annak segiteni hogy ne öljemeg magát?
2012. dec. 24. 22:52
9/26 anonim válasza:
Hány éves vagy? (csak hogy tudjam, hogy fogalmazzak?!)
10/26 A kérdező kommentje:
16 vagyok (lány)
2012. dec. 24. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!