Mit ajánljak fel az istennek, hogy mindig teljesüljenek a kívánságaim?
Mivel a személyes Isten személyes kapcsolatot akar minden emberrel - Veled is - személyes kapcsolatot kellene Vele kialakítani. Ez az imádság.
- "még ki sem mondod kérésedet, én már felállok, hogy teljesítsem." - mondja a Szentírás.
- Isten minden olyan kérésedet teljesíti, amelyik nem veszélyezteti az örök életet.(üdvösség).
- Azt a kérésedet, amelyik bajt hozna rád , nem teljesíti, hiszen - mivel Ő maga a legfőbb jóság, ez természetével összeegyeztethetetlen.
-Helyes, ha mindenért hálát adsz - a megpróbáltatásokért is! -
-Mindent felajánlhatsz Neki, hiszen Ő mindent százsorosan fog visszaadni.
Annál nagyobb szerencsétlenség nem érhet, mint ha minden kívánságod teljesül.
Ezt már a pogány (Krisztus előtti) népek is tudták.
Olvasd el Polükratész gyűrűjének történetét.
en oszinten nem olvastam el egy valszt sem. Isten benned van, ugyhogy ajanlj fel magadnak egy kis segitseget. En ajanlom Bärbel Mohr konyveit segitsegul.
pl.:
De nem igerek semmit.
Sok sikert.
De ne kivand, hogy minden vagyad teljesuljon, mert akkor mar nincs amiert elj!
Én meg elolvastam minden választ és láttam hogy a vallásellenes válaszokat lepontoztátok hangnemtől, hasznosságtól függetlenül. Sokatmondó...
Szemet szemért mondja a biblia, úgyhogy én meg lepontoztam a vallásos válaszokat. Most komolyan van ennek a gyűlölködésnek értelme?
Hmm, nekem meg pont az tűnt fel, hogy sok vallásellenes lepontozta a hívőket. Csak a primitív válaszok maradtak "jobbak".
Egyébként meg ez nem gyűlölködés (szerintem), hanem mindenki "szavazhat", hogy melyik válasz tetszik neki. Nem? (Persze biztos van olyan ember is, aki gyűlölködésből pontoz.) Valamiért csak kitalálták az oldal készítői ezt a pontozást. Nem kell vérszemet kapni, ha többeknek nem tetszik a válasz.
"én meg lepontoztam a vallásos válaszokat. Most komolyan van ennek a gyűlölködésnek értelme?"ma 00:22
Te már válaszoltál is rá. Szerinted van értelme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!