Mit ajánljak fel az istennek, hogy mindig teljesüljenek a kívánságaim?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 20:41
2/33 anonim válasza:
az életedet! a farkad méretével nincs bajod ?
3/33 anonim válasza:
Általában emberéletet szoktak, az ér a legtöbbet :) Bár én azt tudom javasolni, hogy dolgozz keményen és próbálj odafigyelni az élet apróságaira, akkor megleled a boldogságot, és nincs szükség áldozásokra :)
4/33 anonim válasza:
én is az emberáldozatokat javaslom. kezdhetnéd a hívőkkel, utána jöhet a kisebbség.
5/33 anonim válasza:
Az emberáldozat az tényleg jó. De kisbabát ne, azt csak a Sátánnak szokás, még félreérti a Jóisten. Anyukád, apukád, vagy a szomszéd néni viszont biztosan tetszene neki, sok szerencsét;)
6/33 anonim válasza:
Szia. Én hívő vagyok és soha nem fogom megbánni, hogy átadtam az életem neki. Megkértem, hogy legyen az életem Ura! Kértem tőle egy férjet és 1 hónapon belül megjelent az életemben, majd másfél hónap múlva megkérte a kezem... Olyat kaptam, amilyet kértem, kedves, rendes, nyugodt..
Ha átadod neki az életed, akkor nem a sátán uralma alatt leszel...
7/33 anonim válasza:
Nos, terményt nem fogad el az öreg, mint tudjuk (Káin áldozata). Ábel véréért se rajongott (szintén Káin), bezzeg az állatok vére az tetszett neki (Ábel áldozata). És ezért is vagyok vallásellenes...
8/33 anonim válasza:
ajánlom neked "A titok" című filmet...ez segíthet a kívánságaidon :)
9/33 anonim válasza:
Igen, a kívánságokkal szokott a baj lenni. Isten nem támogathat olyan kívánságot, ami nem az Ő útján visz. Először is magát Isten kell megtalálni. Nem nehéz. Mindenütt ott van. Keres Téged. De ő nem Mikulásbácsi, nem is karácsonyi "Jézuska". Olyasmit kell tenned, mint mikor egy rádióállomást keresel, és tekergeted ide-oda a tekerőt. Szóval keress. Sok egyház van. Valahol az egyházak mögött, fölött, stb. Az angyalok is segíthetnek... Én hiszek bennük, nekem segítenek mindenben.
10/33 A kérdező kommentje:
De mi az, hogy átadom neki az életemet? Minden egyes nap imádkoznom kell??
2009. aug. 16. 09:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!