21/24 anonim válasza:
Igen, igen állandóan, szerintem vannak olyan emberek akik nem találják helyüket a világban, és sosem lesznek boldogok. Már unom a sok hülye szöveget, hogy csak rajtad múlik, meg majd lesz jobb, rosszabb már nem lehet, pedig mindennél lehet még rosszabb. Talán van aki defektes aggyal születik és ennyi. Aki valami testi vagy kimutatható szervi betegséggel születik azokat megértik, meg sajnálják, aki meg "egészséges" és mégsem akar élni azt meg nem értik meg.......
22/24 anonim válasza:
Nekemis eszembe szokott jutni, de még itt vagyok. A negatív gondolatok hatására tenném meg. Túlsok célt tüztem ki magam elé, amik ütötték egymást. Így eggyikböl se lett semmise. A párkapcsolatom is tönkre ment , mert a céltalanságom miatt magammal foglalkoztam hogy elérjek valamit ami boldoggá tesz. Mostani szemszögböl hogy már egyedül maradtam, megállt az élet. Azt bánom hogy miértnem így láttam a dolgokat mint mostanában.....
24/24 kittike768 válasza:
Ugyanígy érzek amióta elveszítettem azt akit szeretek és azért is mert le szar az anyám veszekednek a szüleim stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!