Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Éreztétek már azt, hogy...

Éreztétek már azt, hogy legszívesebben elfutnátok az éltettek elől?

Figyelt kérdés
Állandó jelleggel azt érzem ,hogy minél messzebb kellene mennem otthonról és mindent magam után kellene hagynom ,mert annyira boldogtalan vagyok a mostani helyzettel.Nap mint nap az látom ,hogy őszintén senki sem szeret.Már a párom se tesz meg értem semmit,pedig állítólag szeret ,mégis minden fontosabb annál ,hogy velem legyen.Mindig van egy kifogás egy ok ,hogy miért ne.Kitaláltuk ,hogy az őszi szünetbe elmegyünk Dobogókőre és újra csak egy kifogás ,időhúzás...szerintetek most átmeneti a baj vagy végleges?jobb lenne befejezni?annyira utálom az életem és mindent, már azon is egyre gyakrabban gondolkodok ,hogy véget kellene vetni úgysincs értelme.
2009. okt. 23. 16:53
 1/1 anonim ***** válasza:
nézd erre azt lehet mondani hogy az élet már csak ilyen. valamikor te vagy a világ legboldogabb embere, de van olyan amikor legszivesebben megölnéd magad, na most te a megölnéd magad fázisba vagy, de ki fogsz tudni mászni belőle, mond el a párodnak hogy te mit gondosz, szeret-e még, van-e értelme folytatni a kapcsolatot, és ha nincs akkor szakíts vele mert annak úgy semmi értelme. remélem tudtam segíteni
2009. okt. 23. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!