Lehet hogy bennem egy Nő lakozik?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok,és az a gond(?) hogy néha egy nőnek érzem magam.Apámmal nem mindig vagyunk az azonos hullámhosszon.S bár anyámmal sem,vele több dologban egyetértek.A tesómmal(lány) pedig elvagyunk,mint "barátok".Nemsokat beszélünk.De az a furcsa hogy nekem a lányok tetszenek nem a fiúk.2009. aug. 12. 13:01
1/7 anonim válasza:
a tesóddal jóba vagy? És nem beszéltek? Mi van?:D
Lányok tetszenek, értem. Tehát nem vagy meleg. Az a gond, hogy anyuddal jobban szót értesz? Attól még nem leszel nő, butus:)
2/7 anonim válasza:
mit értesz az alatt, hogy "nőnek érzed magad" ?
3/7 anonim válasza:
"De az a furcsa hogy nekem a lányok tetszenek nem a fiúk."
Hát ez az élet természetes rendje! Ez nem baj:D:D hehe szerintem tul sok volt a nyári szünet már én is kezdek behülyülni!!:D mindjart süli aztán nem elsz időd ezen gondolkozni!
4/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van,lehet hogy csak egy kicsit túlspiláztam ezt a dolgot:) Csak jó lenne már édesapámmal is egy kicsit jól kijönni...
2009. aug. 12. 14:59
5/7 anonim válasza:
néha egy nőnek érzed magad?szerintem ez abszolút nem gond.az már gond lenne ha kettőnek éreznéd magad :D de komolyan,vannak rajtad kívül is ilyen fiúk és semmi gond velük.
6/7 anonim válasza:
Egyszerűen feminim típus vagy... Sok az ösztrogén. De ez nem azt jelenti, hogy.. khm..megmelegszel...
Ez nem baj, sőt! Ha ügyes vagy előnyödre lehet ismerkedéskor.
Ha ez csak most jelentkezik, akkor lehet, hogy anyári elzártság, vagy az édesapáddal való kapcsolatod okozza...
7/7 anonim válasza:
Én meg lány vagyok és ufónak érzem magam... Egyik nemhez sem vonzódok, se fiúnak, se lánynak nem érzem magam, inkább semlegesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!