Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Előfordulhat, hogy két különbö...

Előfordulhat, hogy két különböző ember lakozik bennem?

Figyelt kérdés

Néha amikor vidám vagyok előjön bennem egy bunkó ember aki nem éppen a legjobb fej, valamikor meg úgy érzem átölelném a világot mindenkit szeretek. És amikor vidám vagyok de valami rossz történik velem (cikis helyzet, rossz dolog) átváltozom érzékennyé, bár az, hogy érzékenyebb vagyok nem zavar sőt jó is a kedvem, csak nem tudom irányítani, nem nagyon szeretem azt a bunkó stílusomat. Ha valaki tud segíteni örömmel várom a válaszokat.(18/F)

Remélem érthető

2009. dec. 4. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
akár több is. amíg tudod kezelni, addig nincs ezzel gond.
2009. dec. 4. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen, mondjuk ahogy megfigyeltem, nálam az emberek váltják ezt ki. Bunkó nem szoktam lenni, de egyes emberekkel, magabiztos vagyok, és valahogy fölényben érzem magam, másokkal, pedig pont fordított a helyzet, én vagyok valahogy alárendelt, akit támogatni kell. Más temperamentumúakkal, valahogy gyerekesnek, kicsit naívnak érzem magam visszagondolva. Szerinetm ezzel nem igazán lehet mit csinálni, mindenkinek vannak ilyen "énjei".
2009. dec. 4. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:

19:56-os!

én is ugyanezeket érzem

valaki társaságában megnémulok meg mittomén ( és mielőtt még valaki mondaná, nem azért mert szerelmes vagyok belé vagy stb.) valamikor meg én vagyok a társaság középpontja..

2009. dec. 4. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Sokan vagyunk így, de vigyázni kell!: létezik egy olyan pszihológiai betegség, hogy tudathasadás! Ez azt jelenti, hogy egy embernek 2 vagy több, egymástól független énje van. Az egyik nemtudja mit tez a másik, mintha két külömböző lélek "élne" benne! lásd:drJackhl és Mr. Hide
2009. dec. 15. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!