Miért magyaráznak bele különböző dolgokat a kérdésekbe? Ennyire nem érti meg a magyar ember a másikat?
Figyelt kérdés
Felteszek egy teljesen normális kérdést, és válasz helyett azt kapom, hogy én egy unatkozó tini vagyok, esetleg tippeket adnak, milyen eszközt vegyek a művészellátóban, holott én teljesen mást kérdeztem.2010. aug. 5. 13:55
1/5 anonim válasza:
hát látod...lehet azért,mert úgy teszed fel a kérdést,hogy nem teszel bele minden információt,így azt hihetik sokan,hogy tájékozatlan vagy..
2/5 anonim válasza:
Mert némely embereknek az a jó, ha belekötnek másba. Van olyan elyzet, hogy reális...de akkor se tartom jó dolognak
4/5 A kérdező kommentje:
Azért teszem fel így a kérdést, mert a rendszer máshogy nem engedi
2010. nov. 28. 20:41
5/5 anonim válasza:
Kérdezni tudni kell. Nehéz jó kérdést feltenni, mert le kell írnod minden fontos körülményt, de nem lehetsz túl hosszú. Ez nem könnyű feladat.
De egy kitűnően megfogalmazott kérdésre is lehet hülyeségeket válaszolni. Van, akinek ez a hobbija. Őket simán figyelmen kívül kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!