Szerintetek normális hogy ha fel akarok költözni Budapestre, és ezzel szinte majdnem új életet kezdeni?
A szüleidnek gondlom ott van lakásuk, munkahelyük, tehát zaért nem olyan egyszerű, hogy csak úgy hoppá,és költözünk.
14 éves vagy,akkor gondlom jövőre jön a középiskolai továbbtanulás, jelentkezz pesti suliba, kollégiumba,de azért ne gondold, hogy ott olyan király lesz az élet. Ott is be kell majd illeszkedni vadidegen emberek közé, sőt együtt is kell lakni vadidegen emberekkel.
Azt megkérdezhetem, hogy miért utálnak, közösítenek ki ennyire a többiek, mindenki?
Hát,akkor meg barátkozz a többiekkel. 6-7 ember nem szeret,de akkor van még legalább másik 20 az osztályban,és másik 200 az iskolában, a fociedzésen, a sakkszakkörön akikkel lehet barátkozni!
Gondolod ha felmész Pestre nem lesz az osztályodban 6 ember aki nem szeret! Ne viccelj már!
és most gonosz leszek,de leírom:ez így nekem önsajnálatnak tűnik, mert nem szeret 6-7 ember,és akkor mi van?
Szia! Szerintem teljesen normális ilyen korban és ebben a helyzetbe. Viszont ha ezt nem tudod megtenni, akkor változtatnod kell a hozzáállásodon. 14 vagy? Nem mész jövőre gimibe/ új suliba? Esetleg nem szeretnél iskolát váltani? Ott tiszta lappal kezdhetnél.
Amúgy pedig én azt javaslom, hogy lét bátor! Edzés, szakkör, könyvtár, klubok - itt mind van lehetőséged új embereket megismerni. Ha ott, ahol laksz nincs ilyen (ha kis helységben laksz) akkor a közeli nagyvárosban? Interneten utána tudsz nézni! Mindenesetre kitartást! :)
Szerintem teljesen normális.
Na, én is így vagyok, azzal a külömbséggel, hogy rengeteg barátom van itt is, vidéken. Viszont már nagyon régóta Pestre szeretnék költözni a szüleimmel. Elegem van abból, hogy minden jó dolog Pesten van, ott folyamatos az élet, itt meg csak évente 2, 5-5 napos fesztivál, amúgy teljes unalom. Meg rájöttem arra is, hogy itt a jövőm, felesleges itt vidéken "tökölni". Emellett a legerősebb középsulik is Pesten vannak. Szóval ha anyuék kijelentenék, hogy hétvégén költözünk Pestre, gondolkodás nélkül a nyakukba ugranék. :D
Amúgy tényleg rossz lehet neked, de biztos vagyok benne, hogy valami konkrét dolog miatt nem szeretnek. Nézz végig magadon kritikusan: mit nem bírhatnak benned? Azon meg próbálj meg változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!