Nem akarok 15éves lenni. Ez normális?
Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz a 15. szülinapom, de nem várom. Nincs kedvem öregedni..oylan gyorsan elment ez a 15év szerintem. Nem akarokfelnőni ...2011. febr. 12. 18:44
1/15 anonim válasza:
nyugi én sem szeretnék öregedni,de ez az élet rendje
23/L
3/15 anonim válasza:
miert nem szulettel februar 29 diken akkor nem nonel fel egy hamar
4/15 anonim válasza:
én is 16-17 akarok lenni :) és ott maradni
5/15 anonim válasza:
Én meg 14 nem akarok lenni...nekem még 2,5 hét van a szülinapomig...:S
6/15 anonim válasza:
Mintha magamat olvasnám 16 évvel ezelőtt! Nekem is a 15. volt az első amit nem akartam, de sajna ez ellen nincs mit tenni és se akartam 15 lenni és már nem sokára 31 leszek. Ez van sajna.
7/15 anonim válasza:
én szerettem mindegyik szülinapomat :D nem bánom hogy öregszek, igazából nem volt olyan életszakaszom ahol szívesen megálltam volna... én se akarok felnőni, bár kevesebb mint 6 hónap múlva 18 leszek..
8/15 anonim válasza:
Atyaúristen! Te beszélsz öregedésről? Mi lesz 60-70 év múlva? :)
9/15 anonim válasza:
januárban volt a 14. szülinapom. nagyon nem vártam (:
10/15 anonim válasza:
Én minden szülinapomon sírok, egyszerűen olyan gyorsan megy minden..
1 hónap múlva 16 leszek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!