Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem akarok 15éves lenni. Ez...

Nem akarok 15éves lenni. Ez normális?

Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz a 15. szülinapom, de nem várom. Nincs kedvem öregedni..oylan gyorsan elment ez a 15év szerintem. Nem akarokfelnőni ...
2011. febr. 12. 18:44
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Jövő héten leszek én is 15. Már nagyon várom, igazság szerint minden szülinapomat nagyon várom. Szerintem amúgy ez teljesen normális. Vannak barátnőim akik szintén ilyesmi helyzetben vannak. De nekik is mindig azt szoktuk mondani, hogy rengeteg olyan dolog van, amit majd most... 15/16/17... évesen lehet megtenni. Szóval szerintem rengeteg előnye van. És az, hogy 14 vagy 15 éves vagy szerintem az égvilágon semmit nem jelent. Annyi, ha megkérdezik, mennyi idős vagy mást válaszolsz.:)
2011. febr. 13. 17:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát emberek, nekem meg holnap lesz a szülinapom, és cseppet se érdekel. Így megy az élet =D Élvezzétek ki a napot úgy, mintha nem lenne már holnap xD Ezzel arra akarok törekedni, h élvezzétek ki még a fiatalságotokat ^_-
2011. febr. 13. 21:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
öngyilkosság? :o ;))
2011. febr. 14. 14:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja én is 17 akarok maradni!Mint a Twilightben Edward XD Az jó lenne
2011. febr. 21. 15:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Én 16 akartam maradni, de nem (közvetlen) az öregedés miatt. Úgy éreztem nagyon jól magam...
2011. ápr. 20. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!