Megosztod velem, hogy jó vagy rossz történt mostanság az életedben?
Elmondod,hogy mostanában milyen öröm,vagy bánat ért? De csak akkor ha szeretnél beszélni róla.
Nyugodtan írj le bármit,ami jó vagy rossz,és mostanában történt Veled. :)
rossz:ma 10X megfürdettek a hóban,és nagyon fáj a tüdőm!!!!
jó:nem kell menni több mint 2 hétig a suliba!!!:)
Nagyon szuper minden!Ma egész nap mosolyogtam mindenkire és vele is nagyon kedvesek voltak:)Szuper volt a tesióra:)
Aztán délután kaptam egy tök szép pulcsit,gyűrűt,hajszárítót.Sütöttem osztálytársaimnak mézeskalácsot,holnap viszem nekik és egész nap mosolyogni fogok:)Aztán veszek Anyának gyöngyös fülbevalót és "kreatívkodok" hozzá egy karkötőt is:)
Rossz?ÁÁÁÁÁÁ....velem?Én a rosszból is mindig jót hozok ki:)18/L
jó az történt velem, hogy egy aranyos kis Karácsonyi mesét írtam, tök jót beszélgettem egyik fiú osztálytársammal, és 5-ösre állok Angolból. :) Nagyon igyekeztem, de megvan az eredmény, szorgalommal legyőztem :D
Rossz most nemjut eszembe, jó napom volt. :)
13l
Jó dolog, hogy van egy csodálatos 7 éves kisfiam, egy csodálatos férjem, és egy pici baba a hasamban, aki úgyszintén kisfiú. Boldog vagyok, és hálát adok a jó Istennek hogy ilyen családom van. Mindenkinek ilyen férjet/feleséget, és gyermekeket kívánok. Ami rossz, hogy a testvérekből, és a szülőkből nem kaptam a legjobbat, kivétel a nővérem. Persze nem lehet minden fenékig tejfel. Ami még rossz, hogy nem lehet mindenkin segíteni, pedig jó lenne. Rossz mindig lesz. Sajnos. De nem mindegy hogy hogy állunk hozzá.
Kellemes, Békés ünnepeket kívánok mindenkinek, az új évre pedig sok örömet,munkát,és a babára vágyóknak babát :)
egy jó tanács még a babára vágyóknak: ha nem jön össze, vegyetek gynex cseppet. Keressetek rá a googleba, és kiadja a honlapot. 2 év után sikerült nekünk is, de a gynexet csak 1 hónapig szedtem :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!