Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megosztod velem, hogy jó vagy...

Megosztod velem, hogy jó vagy rossz történt mostanság az életedben?

Figyelt kérdés

Elmondod,hogy mostanában milyen öröm,vagy bánat ért? De csak akkor ha szeretnél beszélni róla.

Nyugodtan írj le bármit,ami jó vagy rossz,és mostanában történt Veled. :)

2009. aug. 11. 09:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Bánat:( 9én reggel elhunyt Jasmine You a Versailles nevű banda basszgitárosa. Már pár hete betegeskedett, mindenki remélte, hogy jobban lesz....:'(

Tegnap este leültem Versailles koncerteket nézni és végig sírtam az egészet....

Sayonara Jasmine You

2009. aug. 11. 10:16
 2/25 A kérdező kommentje:
Sajnálom.:(
2009. aug. 11. 10:46
 3/25 anonim ***** válasza:
42%
nem
2009. aug. 11. 10:56
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Húú, hát nem is tudom. Rossz ami mostanában történt, hogy lejárt a GYED-em (nem ez a rossz) és el kellett mennem az egészségpénztárhoz GYES-t igényelni, ahol a végtelenül mozgékony 2 éves fiammal 2 és fél órán keresztül vártunk arra, hogy sorra kerüljünk. Ja, ez az igénylés második felvonása volt, mert lemaradt egy papír. És ahol igényelni kell, ott sötét van, büdös van, kosz van, és csupa olyan ember van ott, akikkel amúgy magamtól nem tartózkodnék egy légtérben. Na ez rossz volt. Ráadásul amikor sorra kerültem, közölte velem az ügyintéző, hogy ezt a papírt nyugodtan beküldhettem volna postán is.

Na nézzünk egy jót is. 22 évesen végre megértem azt, hogy felvettek egyetemre, oda, ahova akartam, államira :) Na ez igazán jó volt, jól meg is lett ünnepelve :)

2009. aug. 11. 11:03
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Rossz, ami történt, hogy megbuktam a KRESZ-en, párom körberöhögött emiatt, és megint mondogathatja, hogy a női vezetők bénák és nem volán mögé valók :(

Aztán azt hittem, hogy a 2-napos telóm tönkrement.

Egy hete felújítjuk nővérem szobáját, por, kosz, rendetlenség -> allergia és idegesség

De ami jó: látszik rajtam, hogy fogytam kicsit, leszoktam a cigiről, végre egészségesen élek.

Kiderült, hogy mégsem rossz a telefonom.

Sok pénz jön be mostanában.

Eladtuk a lakást, hamarosan költözünk :)

Mindenki egészséges :)

2009. aug. 11. 11:16
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak rossz, rossz és rossz, évek óta.
2009. aug. 11. 12:52
 7/25 anonim válasza:
100%

Nekünk nem akar jönni a baba:(

és rossz azt hallani hogy ne görcsöljünk:(mert mikor nem görcsöltünk akkor sem jött:(és rossza hogy telnek a hónapok egyre nehezebb:(

2009. aug. 11. 13:26
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem vettek fel egyetemre. A régi sulimba kell járnom OKJ-re és megint minden nap látnom kell azt a pasit, akit szeretek, de nem szeret viszont. A mamám beteg. Válság van, nincs pénzünk. Ennyi így hirtelen.
2009. aug. 11. 14:34
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
A kutyám haldoklik, a szüleim házassága szintén. Mind a ketten isznak, erre meg a cigire megy még az a maradék 3000 forintunk is. Az egyetlen barátnőm, akiel tényleg nagyon jóban vagyok, teljesen megutált, nem tudom, miért, de bizonyára én voltam bunkó vele. Kezdek besokallni, azt hiszem, szükségem lenne egy pszichiáterre, mert állandóan rossz álmaim vannak, és hangokat hallok, és félek az emberektől.. Kényszerzubbonyt ide! :((
2009. aug. 11. 15:57
 10/25 A kérdező kommentje:

Sajnálok mindenkit,akivel kisebb-nagyobb rossz történt. Ne adjátok fel! :(

És gratulálok az egyetemi felvételihez,meg minden jóhoz! :)

2009. aug. 11. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!