Megosztod velem, hogy jó vagy rossz történt mostanság az életedben?
Elmondod,hogy mostanában milyen öröm,vagy bánat ért? De csak akkor ha szeretnél beszélni róla.
Nyugodtan írj le bármit,ami jó vagy rossz,és mostanában történt Veled. :)
Rossz: elég durva szeretethiányom van mostanában, ráadásul a srác, akibe 1éve szerelmes vagyok összejött vmi csajjal... :S kicsit sem fáj... áádehogy. :/ elvesztettem mindent és mindenkit akibe kapaszkodhatok. :/ valahogy darabokra hulltam, és ezt érzik is a körülöttem lévők, szóvá is tették :S.
Majdcsak rendbejön egyszer.... :S
JÓ?? o.O
eddig azon paráztam h nem kapom vissza soha az exem, most visszakaptam és most meg azon parázok h megint elveszítem és azt nem bírnám ki=( március óta vártam rá( elötte 14 hónapig voltunk együtt) mindennél jobban szeretem és a szakítás is miattam volt=( elég agresszív és depis vok teljesen megbolondultam:/ meg jön ez a köcs.g karácsony is a szülinapommal együtt és gyűlölöm-.-" és még sorolhatnám:/
bocsi de jó volt kiírni magamból ezt a sok sz@rt:S
17/L
Jó: az a vizsga, amitől a legjobban féltem, 4-es lett, mert pont azt az egyetlen olvasmányt kérdezte a tanár, amit elolvastam :)
Rossz: a mai vizsgám viszont tuti bukta lesz. De ebben jó: január 4-én megírom újra, és lesz rá időm tanulni, és igazából eleve akkorra kellett volna jelentkeznem, ha egy kicsit jobban belegondolok.
Jó is, meg rossz is.
A jó az, hogy bent maradtam azon a kurzuson, ahol a fele embert kiszórták, és én is biztos voltam benne, hogy kiesek.
A rossz az viszont nagyon rossz:( 3 év után sikerült kiszállnom a nem működő kapcsolatomból, és megtalálni azt az embert, aki igazán illik hozzám. 2 hónap után szakított velem, mert elcsesztem mindent, és mostmár nincs több esélyem nála. Szörnyen hiányzik, és nagyon rossz őt látni, úgy hogy már utál, én pedig még imádom :S
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!