Fel merjem vállalni a saját stílusomat, ízlésemet?
Figyelt kérdés
Itt most a zenére gondolok.15 éves vagyok,a korombeliek mindenki ilyen tuc-tuc,meg katy perry hallgatnak.De ettől én falra mászom.én Michael jackson,ace of base,u2,madonna,pink,90-es évek zenéit szeretem.ha myvipemre felrakok ilyen zenéket,nem fognak megszólni érte?h maradi vagyok?vagy csak szarjam le őket,ne foglalkozzak velük?ti mit gondoltok?2009. aug. 5. 10:37
12/14 anonim válasza:
Én meg magyar nótát,régi székely nótákat hallgatok,és leszarom hogy kinek mi a véleménye.
13/14 A kérdező kommentje:
köszi,h ennyien válaszoltatok:)amúgy ezeket csak példának írtam,de a 80-es évek zenéit is nagyon szeretem,sőt még réggebieket is.jól van,meggyőzetek,akkor felrakom.és leszarom mit mondanak mások!legalább én nem a többiek után megyek,van saját ízlésem:)
2009. aug. 5. 22:59
14/14 anonim válasza:
p!nk 4ever!!!yeee :D az én myvipemen is ott van p!nk, madonna és kelly clarkson!:) ja és én még christina aguilera-t is imádom!:)
ne más döntse el, határozza meg, hogy TE mit szeretsz. ettől vagy te az, aki vagy, és ha felvállalod, nyílván olyanokkal ismerkedhetsz össze, akik stílusban hasonlóak hozzád. Én is ezeket a zenéket szeretem!
na CSáó!:)
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!