Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan alakítsam át a stílusom...

Hogyan alakítsam át a stílusomat így?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy nem olyan a stílusom, amilyet szeretnék. A szüleim sokkal szívesebben adnak pénzt kicsit drágább, de strapabíró, márkás ruhákra, mint olcsó kínaiakra, amik 1 hónap után szétmennek (persze márkás ruha is lehet sz.ar és kínai is lehet jó, ebbe most ne menjünk bele). Így jó, meg márkás ruháim vannak, viszont nem túl sok. Nem igazán tudom variálni őket, és nincs túl sok kiegészítőm se. Én szeretnék egy kicsit extrémebben öltözni, persze nem bőrgatyába meg haspólóba, hanem arra gondolok, hogy kicsit vagányabb cuccokat is hordanék, mert a mostani ruhatáram elég uncsi. Pl. szívesen hordanék szaggatott farmert, meg nagyon szeretnék egy olyan divatos bakancsot is, meg ezek a most divatos, bő meg hosszú fölsők is tetszenek. De ilyenekre nem adnak pénzt a szüleim, mert szerintük nem illenének hozzám. Meg azzal se sokra mennék, ha mondjuk vennék 1 menő darabot, és akkor meg az kitűnne a ruháim közül meg nem tudnám mivel fölvenni. Hogyan győzhetném meg a szüleimet vagy hol/hogyan tehetnék szert divatos ruhákra? És hogyan kezdjem el a stílusváltást? Köszi a tanácsokat :)

16/L

2011. okt. 24. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem? Milyen ruhákra adnak pénzt? Mondj példákat, márkákat, mert iugy nem értem! Szakadt nadrágot magadnak is meg tudnád csinálni, Youtube-on nagyon jó vieók vannak, vagy ha beírod a keresõbe, ott is nagyon hasznos tanácsokat adnak. Én egyszer kiszakítottam a nadrágomat, mikor elestem, akkor jött az ötlet, hogy akkor már megcsinálom az egészet szakadtra, rojtosra. Már van rajta pár szakadás, de még csinálok rá sokat, minnél szakadtabb, annál jobb. :) Ha van olyan nadrágod, ami kiszakadt, vagy már nem hordod, de még jó rád, csináld meg te is!
2011. okt. 24. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:

hát pl a newyorkerbe vannak fishbone gatyák, olyan 8000-10.000 körül,az márkás és vannak csőnacik,tehát az már egy megoldás...szintén ott vannak fishbone pólók,nagyon jók az meg már pólóra is megoldás....vagy pl. a zara elég nagy márka(vis ink üzlet,de elég drága és ismert) ott is vannak divatos cuccok,nem olcsók az is mehet:D

remélem jól értelmeztem a kérdésed és segíthettem:)

2011. okt. 24. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
melyik bakancsra gondoltál?
2011. okt. 24. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
monddmeg nekik hogy szeretnél nőiesebben öltözködni és pl H&M-ben terranovában ilyesmi cuccok vannak amiket leirtál vagymég miel irtad h kapszrá bőven pénzt tally weijl :) a vásárláskor is konkértan ott vannak?merthanem könnnyen vehetsz akármilyen ruhát amit neked tetszik.
2011. okt. 24. 19:25
 5/7 A kérdező kommentje:

igen, most is ilyesmi cuccaim vannak, amiket írtatok, H&M, meg Tally főleg, Bershkát szeretem még :) szóval ezeket ismerem meg minden :) egyébként vidéki vagyok, tehát vásárolni is csak akkor tudok, ha lemegyünk Pécsre, vagy ritkábban Pestre. csak az a baj, hogy igen, anyuval szoktam vásárolni, és ő meg csak arra adja "áldását" (meg pénzét) ami neki is tetszik... nem azért mert gonoszkodni akar, hanem mert szerinte azok a ruhák amiket néha egyszerűen nem illenek hozzám. szóval ez a probléma... egyedül meg nem nagyon tudnék vásárolni itt, meg pénzt se adnának rá.

1. válaszoló: gondolkodtam már a házi gatyaszaggatáson, de kicsit félek tőle :D de lehet akkor ezt kipróbálom.

köszi minden válaszolónak :))

2011. okt. 24. 21:58
 6/7 A kérdező kommentje:

3. válaszoló: az ilyen barna, fűzős magasszárú, esetleg ilyen puha béléses bakancsokra :)

meg az ugg-szerű csizmák is tetszenek, de hát olyat tuti nem vesznek.

2011. okt. 24. 22:00
 7/7 A kérdező kommentje:
[link] ilyesmire..
2011. okt. 24. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!