Jogos, hogy így gondolom? Úgy érzem, lenyúlja a stílusomat.
Ha saját fejlesztésű, szabadalmaztatott parfümöd van, akkor igen, lenyúlta!
Akár perelheted is!
De ha tömegterméket vettél, ne csodálkozz, ha máson is érzed! :)
Jaj hallod, ez még semmi...
Nekem az egyik csaj, akit szegről-végről ismerek, és egy városba járunk iskolába, 1 teljes éve nyúlja a stílusomat. De úgy képzeld el, hogy a blogom bejegyzéseit átfogalmazva, kicsit másképp kirakja (de érdekes módon mindig ugyanolyan témákról ír, mint én) A hajai mindig olyanok, mint nekem (ezt elég sok ember mondta már nekem...) Ééés még sorolhatnám. Sokszor szóltam már neki, hogy álljon le, de semmi eredmény. Szóval majd ha ilyen helyzetbe kerülsz, na akkor mondhatod hogy valaki nyúlja a stílusod. És igen, elég kicsinyes. Megtetszett neki is, hagy használja... Majd ha a 125. dologgal lesz ilyen, akkor jogosan akadhatsz ki :)
Ha meg valami különleges márka, akkor te meg a reklámozó nőt majmolod... Az kicsinyes szerinted?
A mai lányok úgy akarnak egyediek lenni, hogy utánoznak egy híres egyedi valakit..
Kicsit ellentmondásos szerintem!
ha annyira idegesít, add el neki a te parfümödet, és vásárolj magadnak egy olyat, ami "CSAK TÉGED" jellemez.
amúgy én is utálom ha utánoznak, meg tudom érteni. saját maga miért nem tudott választani egy olyat, amit nem mástól érez, vagy lát. de attól még nem a stílusodat lopta el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!