Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Csak én gondolom úgy, hogy a fekete smink fiatalít?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem a színre gondolok, hanem arra, ha egy lány felül és alul is feketével keretezi a szemeit. Nekem az olyan tinis. Az egyik ismerősöm 22 éves, de ez miatt (is) max 16nak mondható. Ti mit gondoltok? Milyen sminkelési mód van a szemnél arra, hogy idősebbnek, de legalább ugyanannyinak nézzek ki, mint a mennyi, és ne tininek?
2011. febr. 8. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
A fekete és általában a sötét mindig öregít és nem fiatalít.
2011. febr. 8. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem arcberendezéstől is függ meg hajszíntől is.. Van kit öregít, csúnyít, van akinek viszont jól áll.
2011. febr. 8. 15:22
 3/6 A kérdező kommentje:
mondom, hogy nem a feketével van a gond, azt tudom is. csak ez a tipikus keretezzük a szemünk centi vastagon stílus szerintem fiatalít.
2011. febr. 8. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
eu nem tinis, hanem igénytelen, a kiskamaszok jutnak eszembe róla, meg az emosok..
2011. febr. 8. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia :-)

A sötét színek mindig öregítenek, függetlenül az arcberendezéstől, formától stb. Nem véletlen, hogy ha megnézel idős nőkről olyan képeket, amelyeken a sminket sminkmester készített, nem sok sötét színt találsz rajta, maximum a szemet húzzák ki, de csak felül (!) feketével vagy sötét színekkel.

Nem gondolom, hogy tinis lenne feketével kihúzni alul, felül a szemet (hozzátartozik a klasszikus füstös szemhez), ha keresel képeket Angelina Jolie-ról, Carmen Electra-ról, Kim Kardashian-ról, Eva Longoria-ról majdnem mindig feketével van keretezve a szemük, mégsem tűnnek tininek.

Valószínű, hogy az ismerősöd, smink nélkül nem 16-nak, hanem 14 évesnek tűnne.

Igazából bármilyen sminket készítesz magadnak idősebbnek fogsz tűnni egy tinédzsernél, a smink 30 éves korig öregít, a fölött fiatalít (persze, ha megfelelő színeket használsz).

2011. febr. 9. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Én azért tűnök fiatalabbnak tőle mert kerek szemem van és ha egy bizonyos módon kihúzom feketével akkor még kerekebbnek tűnik, és olyan ártatlan hatása van :D (Nem én találtam ki, úgy mondták nekem:D)

Szerintem is egyénfüggő, hogy kinek hogy áll:)

2011. jún. 15. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!