Csak én gondolom úgy, hogy a fekete smink fiatalít?
Szia :-)
A sötét színek mindig öregítenek, függetlenül az arcberendezéstől, formától stb. Nem véletlen, hogy ha megnézel idős nőkről olyan képeket, amelyeken a sminket sminkmester készített, nem sok sötét színt találsz rajta, maximum a szemet húzzák ki, de csak felül (!) feketével vagy sötét színekkel.
Nem gondolom, hogy tinis lenne feketével kihúzni alul, felül a szemet (hozzátartozik a klasszikus füstös szemhez), ha keresel képeket Angelina Jolie-ról, Carmen Electra-ról, Kim Kardashian-ról, Eva Longoria-ról majdnem mindig feketével van keretezve a szemük, mégsem tűnnek tininek.
Valószínű, hogy az ismerősöd, smink nélkül nem 16-nak, hanem 14 évesnek tűnne.
Igazából bármilyen sminket készítesz magadnak idősebbnek fogsz tűnni egy tinédzsernél, a smink 30 éves korig öregít, a fölött fiatalít (persze, ha megfelelő színeket használsz).
Én azért tűnök fiatalabbnak tőle mert kerek szemem van és ha egy bizonyos módon kihúzom feketével akkor még kerekebbnek tűnik, és olyan ártatlan hatása van :D (Nem én találtam ki, úgy mondták nekem:D)
Szerintem is egyénfüggő, hogy kinek hogy áll:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!