Fekete smink? (kérdés túl rövid)
Figyelt kérdés
MA vettem egy fekete szemhéjtust,de mikor nekiáltam volna sminkelni rájöttem ,hogy fogalmam sincs mithogyan kéne kezdeniXD
Van feketeszemcekám,púderem is:)
Szóval valaki segítene?Elmagyarázná?KÖszi!!!!!16L
2010. aug. 23. 21:15
1/2 anonim válasza:
szia:) én először a púderrel kezdeném, azután kihúznám a tussal a szemem cicásra ( http://www.youtube.com/watch?v=_oI0Bwai83k&feature=channel) harmadik lépésként pedig szemceruzát használnék a "szemem belsejére" vagy h mondjam:D:D de youtubeon van rengeteg videó, keresgélj:)
2/2 anonim válasza:
én fekete szemcerkát használok meg néha tust meg púdert. ált.ban a szemcerkával kezdem , viszont nem belül húzom ki és csak a felét szal a szemem belső sarkánál nem. így természetesebb és akárhogy hangzik is sztem jól néz ki:D ha tust is használok akkor azt csinálom meg utána és néha cicásra de legtöbbször csak a szempillámnál a szemhéjam vonalán, hogy alig látszódjon.mert hát.. a kevesebb néha több:D aztán végül a púder :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!