Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jól gondolom, hogy alapozóval...

Jól gondolom, hogy alapozóval oldják meg az ilyen szájat?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon tetszik az ilyen szájsmink, de nem igazán értem, hogy ezt alapozóval érik el, vagy valami speckó rúzzsal. Én az alapozóra tippelek, de vajon igazam van? És ha igen, akkor hogy fixálják, hogy ne jöjjön le? Ha pedig nincs, akkor honnan lehet ilyen rúzst szerezni? :D

2010. febr. 27. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

alapozóvl csinálják én i sígy szoktam kifesteni:)

az alapozóra max még egy kis szájfényt teszek de az alapozó fixál:)

2010. febr. 27. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Éss tényleg!!!!!

Alapozóval ilyen......:D

2010. febr. 27. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:
[link] itt egy cikk róla :)
2010. febr. 27. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is alapozóval szoktam. Úgy csinálom, hogy labello (hogy ne szárítsa ki a számat) és utána az ujjammal rakom fel rá az alapozót. Viszont van ilyen színű rúzs is a MAC-től, de az gondolom elég drága.
2010. febr. 27. 21:48
 5/6 anonim válasza:
van ilyen színű rúzs más márkából is!!!! és nem is drága :D
2010. márc. 3. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó igen, azt gondoltam, hogy van más márkában is. :) Viszont én eddig csak MAC-től láttam és ezért írtam, hogy ott tuti van.
2010. márc. 3. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!