Fel merjem vállalni a saját stílusomat, ízlésemet?
Vállald fel! Én is ezt tettem. A korosztályom mind ilyen Lady Gaga-t, meg ilyeneket hallgat, fényes cuccokban mászkál. Én punkot hallgatok leginkább, néha metal-t és rockot is, a fényes cuccokat utálom, mindig a sötétebb színeket szerettem, csak egy piros pólóm van, az is Che Guevara-s.
Az osztálytársaim mind elfogadták, a barátnőimet meg hidegen hagyja, ugyanúgy jó barátok maradtunk, aki meg ezért utál, nem izgat különösebben.
Sokan rajonganak Michael jackson-ért,madonna és pink néhány számát én is imádom.Én felvállalom,míg a korosztályom 98%-a disco,meg ilyen számomra sz.r zenéket hallgat,addig én teljesen vegyes vagyok.Szeretem a Hooliganst,tankcsapdát,lolát,simple plant,madonna,shakira,pink stb....A korombeliek szinte nem is hallgatnak magyar zenét,de én lesz.rom,nekem ez tetszik,ezt hallgatom:)
Nyugodtan tedd fel,ha megszólnak érte mondd azt,hogy ízlések és pofonok:)
14/L
Nyugodtan vállald fel.
Amúgy nem értem, hogy miért idegeskedsz. Ezek az átlagember, átlag tizenéves számára nem megfoghatatlan, "gáz-hallgatni" zenék. Madonna, U2, Pink megy rendszeresen tévében, rádióban, ha jól tudom, remixek diszkókban is. Micheal Jacksonnak is rengeteg slágere van, és hatalmas divat lett mostanság. Ace of Baseről nem tudok igazán nyilatkozni, de a Wikipédián ez van a műfaj címszó alatt: dance, techno, pop. Az egyetlen kritikus pont szerintem a '90-es évek zenéi, de az fel sem fog tűnni ezek mellett.
Én nagyobb gondban voltam anno a metál zenéimmel. De már nem izgat, hogy mit gondolnak mások.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!