Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is van úgy hogy nem tud a...

Más is van úgy hogy nem tud a jelenben élni, mert folyton a jövő miatt aggódik?

Figyelt kérdés
Már régóta ez nehezíti meg a napjaimat ha tudom hogy vár rám valami hamarosan amitől tartok, másra sem tudok gondolni,egyszerüen félek hogy mi lesz ha... hogy tudnék ezen változtatni?

2012. szept. 30. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én véleményem:

Próbáld elterelni a gondolataidat ezekről a dolgokról. Gondolj azokra a dolgokra, amik jók az életedben. Ez a "jaj, mi lesz ha..." gondolkodásmód nagyon káros. Az oké hogy látod hogy egyes dolgoknak lehetnek rossz következményei, történhetnek veled rossz dolgok mint bárki mással, de ezektől NE félj. Ha pozitívan gondolkodsz, és "érzel" (ezt nem tudom most hirtelen jobban kifejezni), akkor nagyobb valószínűséggel történnek veled jó dolgok. Azt meg fogadd el, hogy rossz és jó dolgok ugyanúgy történhetnek veled. Persze az előbb említett pozitív gondolkodásmóddal lehet javítani is a helyzeten.

Ne aggódj a jövő miatt, hanem a jelenben tegyél meg mindent, hogy jól alakuljanak a dolgok. (Ha már itt tartunk, a múlt miatt se rágódj.)

2012. szept. 30. 23:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Tudsz rajta változtatni:

http://www.youtube.com/watch?v=qimWRchWMsA&list=PL7EC734CC4B..

itt konkrétan megmutatja, mit és hogy csinálj:

http://www.youtube.com/watch?v=cAhNSHNyGd4&list=PL7EC734CC4B..

Ha kérdésed van, írj privátban.

2012. okt. 1. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!