Túl gyorsan rohan az idő, és én nem találom a helyem?
Figyelt kérdés
Mostanában azt érzem,kb egy fél éve-éve,hogy nem találom a helyem.Semminek nem tudok örülni.Meglett a nyelvvizsgám amiért 2 évet keményen tanultam,de nem tudtam örülni neki,egyszerűen nem érdekelt.Mostanában semmi nem hat meg,semminek nem tudok úgy igazán örülni,csak úgy egy nagyot nevetni.Néha olyan mintha kifordulnék magamból.Nem tudom mit akarok kezdeni az élettel,nem tudom mi lesz velem.Én mindig is ambiciózus voltam,céltudatos,most pedig ha a jövőre gondolok egy üres fekete foltot látok.Az idő rohan,és nem tudom megélni a dolgokat annyira amennyire kellene.Mégis,hogyan tudnék visszatérni önmagamhoz?Hogyan szedhetném össze magam,és hogyan jöhetnék rá,hogy mit kellene kezdeni az életemmel? nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni : ) 18L2012. ápr. 26. 19:17
1/1 anonim válasza:
Nos, ha vannak barátaid, akkor beszélgess velük erről a témáról, de a saját utadat csak te találhatod meg, a barátaid csak segíthetnek és inspirálhatnak ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!