Nem találom meg azt amiben jóvagyok. Talán semmiben sem vagyok az? Akármibe belefogok, kudarcot vallok. Teljesen elvagyok keseredve. Segitetek?
Próbáltam táncolni(nehezen tudom megtanulni a koreográfiát és hamar feladom), focizni, irni, kosarazni stb. Nem tudom miben vagyok jó, és nem tudom megtalálni. Pedig fontos lenne, mert most amúgyis mélyponton vagyok. Mit tehetnék?
16/l
Mintha magamat hallanám..próbálkozz a nyelvekkel..:DD az nekem vmennyire talán megy..de ebben is kezdek gyenge lenni.
16/L
Ezzel én is sokáig bajban voltam, de végül rájöttem, hogy nekem mi az, amiben a legjobb vagyok. Nagyon szeretek bonyolult olvasmányokat böngészni, és egyszer alaposan átrágni magam rajtuk, aztán a saját szavaimmal előadni. Tudom, hogy ez egy eléggé kocka elfoglaltságként van "nyilvántartva", de ha egyszer annyira élvezem... :P
A nyelvtanulás a másik, ami nekem nagyon bejött. Most a japánnál tartok, és úgy néz ki, egész jó ütemben haladok vele.
Imádok sudoku-zni vagy épp keresztrejtvényt fejteni.
A rajz és a festészet terén is sikerül eredményeket kicsalnom magamból, nem tudom, próbáltad-e már komolyabban.
Egyébként azt sem kell szégyellned, ha egy kevésbé "hasznos" dologban vagy jó, mint pl. egy rakás film stáblistáját kívülről tudod, vagy egy bizonyos videojátékban "jeleskedsz"... ezeken a vonalakon is el lehet indulni valamerre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!