Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem találom meg azt amiben...

Nem találom meg azt amiben jóvagyok. Talán semmiben sem vagyok az? Akármibe belefogok, kudarcot vallok. Teljesen elvagyok keseredve. Segitetek?

Figyelt kérdés

Próbáltam táncolni(nehezen tudom megtanulni a koreográfiát és hamar feladom), focizni, irni, kosarazni stb. Nem tudom miben vagyok jó, és nem tudom megtalálni. Pedig fontos lenne, mert most amúgyis mélyponton vagyok. Mit tehetnék?

16/l

2012. ápr. 13. 14:01
 1/5 anonim válasza:
30%
Biztos jó vagy valamibe.. Ne keseredj el!! :) Hangszerekkel próbálkoztál már? Lehet h te egy zenei csodagyerek vagy :) nem tudom fiú vagy e vagy lány de pl. sok csaj gitáros fiúkra bukik ;)vagy próbálkozhatnál bűvész trükkökkel ez különleges és a neten van egy csomó ez is egy jó hobbi... De ne add fel biztos megtalálod azt amiben jó vagy ;)
2012. ápr. 13. 16:03
 2/5 Tactical ***** válasza:
65%
Talán ne azt próbáld megtalálni amiben jó vagy, hanem amit élvezel. Ha nálad ez a kettő összefügg, arról már csak az egód tehet!
2012. ápr. 13. 16:05
 3/5 A kérdező kommentje:
lány vagyok. Zenében sem vagyok jó. Nincs ritmus érzékem meg jó énekhangom sem.
2012. ápr. 13. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

Mintha magamat hallanám..próbálkozz a nyelvekkel..:DD az nekem vmennyire talán megy..de ebben is kezdek gyenge lenni.

16/L

2012. ápr. 13. 19:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezzel én is sokáig bajban voltam, de végül rájöttem, hogy nekem mi az, amiben a legjobb vagyok. Nagyon szeretek bonyolult olvasmányokat böngészni, és egyszer alaposan átrágni magam rajtuk, aztán a saját szavaimmal előadni. Tudom, hogy ez egy eléggé kocka elfoglaltságként van "nyilvántartva", de ha egyszer annyira élvezem... :P

A nyelvtanulás a másik, ami nekem nagyon bejött. Most a japánnál tartok, és úgy néz ki, egész jó ütemben haladok vele.

Imádok sudoku-zni vagy épp keresztrejtvényt fejteni.

A rajz és a festészet terén is sikerül eredményeket kicsalnom magamból, nem tudom, próbáltad-e már komolyabban.

Egyébként azt sem kell szégyellned, ha egy kevésbé "hasznos" dologban vagy jó, mint pl. egy rakás film stáblistáját kívülről tudod, vagy egy bizonyos videojátékban "jeleskedsz"... ezeken a vonalakon is el lehet indulni valamerre :)

2012. ápr. 13. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!