Mi lesz most velem?

Figyelt kérdés
Most érettségiztem le, várom az eredményt ,hogy felvesznek-e, most nem járok suliba lett egy kis szabadidőm, nem is tudom mit csináljak, nyári munkát (lenne pénzem, de inkább most pihennék a fárasztó év után), vagy csajozzak (nincs barátnőm), fociznék is csapat szinten (eddig hobbi szinten játszok, de mellette testépítek is tehát nem tudom bár nincs a közelbe csapat), vagy jobban rámenni a testépítésre, wowot is elhanyagoltam az évbe jó lenne kicsit kikapcsolódni, csak azért mindenre nem lenne időm. Most nincs semmi konkrét célom.

2012. jún. 23. 21:52
 1/3 anonim válasza:
pihenj! :)
2012. jún. 24. 11:11
 2/3 szeszi válasza:
most soroltad fel, hogy miket csinálhatnál nyáron... :S
2012. jún. 26. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Wowra nem kéne gyúrni :). Nekem elhiheted, rengeteg órát vett el feleslegesen az életemből. A csajozás sokkal jobban hanzgik, az önbizalmad is nőni fog tőle, már ha nem riadsz meg az esetleges első kudarcok után. Legyél határozott, de udvarias, tudd, mit akarsz, vagy legalább játszd meg, legyen kisugárzásod. Könnyebb lesz a dolgod, mint gondolnád. Én a nyári munkát utáltam, mert rámerőszakolták, de azért 1-2 hét jót tehet, hogy megtudd, mi vár rád, ha csak ímmel-ámmal végzed el azt a szakot, amire most jelentkeztél.
2012. jún. 27. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!