Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek miért élünk?

Szerintetek miért élünk?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez így nagyon depisen hangzik meg minden...csak mostanában állandóan arra gondolok, milyen rövid az élet.

Mármint, megszületünk, iskolába járunk, vagy lesz munkánk vagy nem, ma már ezt se lehet tudni, utána megöregszünk és meghalunk.

Ez olyan lehangoló.

Ráadásul azt se tudom, mit kezdjek magammal. Hollywoody filmekben akartam színészkedni, de eszembe jutott, hogy ez is csak egy álom marad, mert nem tudok angolul, nincs pénzem, nem vagyok kiemelkedően szép se...

És most, hogy ezt tudom, már úgy az egész élettől elment a kedvem. Mármint régebben is sokat csúfoltak az iskolában, mindig én voltam a "számkivetett", ezért akartam színész lenni, hogy valami maradandót alkossak, hogy megmutassam azoknak a gyökereknek, akik tönkretették a mindennapjaimat, hogy nem vagyok az a kis senki, akinek ők hittek. Meg akartam mutatni a világnak, hogy milyen tehetséges vagyok, de tudom, hogy esélyem nincs. Ha egy castingra is elmennék, a több tíz vagy akár több százezer jelentkező közül miért pont én kapnék szerepet? Vannak nálam sokkal érdekesebb, értékesebb emberek is.

Bocsi, hogy hosszú lett...De ti nem látjátok kilátástalannak az egész életet?

14/L

2012. szept. 29. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Édekes dolgoknak jártam utána, vannak, akik szerint (tudósok stb) nos szerintük az anyagi világ (amit tapasztalunk látunk, tapintunk) az CSAk 4% a többi kb 96% pedig spirituális (nem látjuk) vagyis, többek vagyunk egyszerű hús vér testnél...:)
2012. szept. 29. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, de én nem szeretnék Caspert játszani :)
2012. szept. 29. 21:14
 3/5 sweeney válasza:
100%

Az univerzum, a világegyetem hatalmas. Egy ember ebben csak parányi porszem, egy senki és vajmi kevés esélye van rá, hogy olyat alkosson, tegyen, ami kihat az egész emberiségre és ezáltal 'valaki' lehessen. De ha mégis sikerül, bármennyire is lett belőle 'valaki' az univerzumnak akkor is egy ugyanolyan apró porszeme marad.

Viszont van egy olyan mondás, hogy "A világnak csak egyvalakije vagy, de valakinek te vagy az egész világ."

Ezt sem szabad elfelejteni. Amit teszünk vagy csupán az, hogy élünk, hatással van a körülöttünk lévő emberekre. Szeretnek, gyűlölnek minket vagy - a legtöbbnek -közömbösek vagyunk.

Mit gondolsz, ha holnap meghalnál hány ember érezne iszonyatos fájdalmat? Persze, a világnak nem számítana, de azoknak igen, akik fontosan neked.

Hollywood-os dolog.

Az emberek legtöbbször nem tudják, hogy mit szeretnének igazán és mi a jó nekik. Ha kapnának egy kívánságot az aranyhaltól vagy a dzsinntől - ami bármi lehetne - valószínűleg nem azt kívánnák, amit Edevis tükrében látnának (Harry Potter ugye).

2012. szept. 29. 21:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Miért, mit látnak abban az Edvis tükrében vagy miben? (Nem láttam még a Harry Pottert)
2012. szept. 29. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
90%

azistenverte google vagy wiki ugye MINDIG ott van.....

[link]

egyébként ennyi ragadott meg, sweeney válaszából?

nos igen.. látszik, hogy csak 14 éves vagy (nem bántásból)

2012. szept. 29. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!