Mi legyek ha felnövök?
Figyelt kérdés
Szóval nem tudom mi legyek... eddig ügyvéd akartam lenni de rájöttem h ahhoz sokat kell tanulnom :S
Szóval angolból nagyon jó vok, a kézügyességem is jó, jó vagyok még nyelvtanból, irodalomból, bioszból, töriből is
az informatikához is konyítok, szeretem is nagyon az elektronikus cuccokat :D (de ezzel nem szeretnék foglalkozni)
tesiből, fizikából, matekból, kémiából béna vok...
és hát föci... az köztes :D
ezek alapján vki vmit :D?
14/L
2012. szept. 23. 20:36
21/28 anonim válasza:
Kérdező!
Kár, hogy a te válaszodat nem lehet értékelni... ment volna a zöld! :)
22/28 anonim válasza:
Amúgy vigyázz. Az ügyvédnek is kell tanulnia kicsit. De közel sem annyit, mint egy színésznek. És elsősorban nem a szövegre gondolok. Hanem a szakmára.
23/28 A kérdező kommentje:
érdekel az ügyvéd és a színész szakma is, de inkább a színész... főleg ha befutnék mert tényleg lenne tehetségem hozzá. :)
2012. szept. 24. 19:41
24/28 Arthur Rimbaud válasza:
legyél költő! az új irodalom megteremtője...
26/28 A kérdező kommentje:
hát az új irodalom megteremtője nem szándékozok lenni... :D
és a szeretőd se :)
2012. okt. 26. 20:20
28/28 A kérdező kommentje:
kivéve h az vagy akire gondolok... :D
akk el is fogadom ezt a szeretős ajánlatot ;)))
2012. okt. 29. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!