Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Rosszul érzem magam a bőrömben, szó szerint érzem ahogy fáj a lelkem, ha ellehet mondani hogy van ilyen érzés. Állandóan fáradt vagyok, állandóan aludnák ha tehetném. Amikor a tükörbe nézek nem vagyok megelégedve magammal egyre nehezebben tudom leplezni a hétköznapi életben ezeket az érzéseket, ezt az állapotot. Utánanéztem pár dolognak és sokan ajánlották hogy keressek új célt az életben, de ez sem segít abban hogy jobban érezzem magam. Mi tévő legyek?

2012. szept. 19. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyi folyadékot fogyasztasz naponta? Nem érzel szomjúság érzetet? Vizelési inger?Gyakori a nagy mennyiségű vizelet ürítés?
2012. szept. 20. 05:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Depressziós vagy, keress pszichológkust vagy egyéb segítséget.
2012. szept. 20. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is sokszor éreztem már ezt,ezt hogy fáj a lelkem, sajnos most egy tragédia miatt megint padlóra kerültem.

Nem tudok neked sem mást tanácsolni,csak hogy kitartást, mert ezen az idő segít, éld az életed ahogy tudod addig, csak élj túl valahogy, aztán jön a jobb korszak. Én is így próbálok tenni. És remélj! Ne mástól várd hogy megerősít, te magad légy erős! Többet nem tudok mondani, kitartás, nem vagy egyedül! ...

2012. szept. 20. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!