Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi tévő legyek? (privibe is...

Mi tévő legyek? (privibe is lehet irni)

Figyelt kérdés

mostanába nagyon bizonytalan és elkeseredett vagyok. Nagy nehezen írom le a "bánatom", hát mondjuk problémám, mert tudom, hogy ugyis a legtöbb ember csak beszólogatna a kérdés olvasása után, de optimista leszek, és leírom.

Szóval. Magamról úgy annyi, hogy hosszú barna hajú, kék szemű lány vagyok, középiskolás, és hát sokan mondták már azt, hogy milyen nagyon szép vagyok, persze az ellenkezőjét is egy két ember már kinyilvánította.Van saját hogyismondjam stílusom, szóval nem vagyok ilyen tucat...de...

Én részemről néha így, néha úgy látom magam, bár mostanába inkább csak csúnyán...

Tudom, hogy nem a külső a lényeg, és a belső értékekkel sokat foglalkozom , nemvagyok ilyen beképzeld cicababa.

De a környezetembe sajnos van egy kettő, és nem ilyen sima hanem az a nagyon durva...és állandóan lenézőek meg minden, mert én nem olyan vagyok mint ők.

sokszor érzem magam ronda, szerencsétlen lánynak, és egyreritkábban szépnek, ami azért fontos, mert olyan társadalomban élünk, ahol a kisugárzás fontos, de nekem nincs.:( nem szeretnék olyan lenni mint ők, de nekik nagyon nagy a kisugárzásuk meg minden, én meg szőrnyen érzem magam a bőrömbe, és nemtudom mit csináljak :(

sokszor csak utálom magam és... elegem van az egészből.

2011. nov. 28. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:
jajj hát le kell sz@rni ki mit mond, vagy gondol érezd jól magad úgy ahogy vagy. Biztos van azért pár barátod akikkel jól elvagy nem? nem kell foglalkozni másokkal tényleg... a szépség meg relatív, ha van kedved küldj magadról képet és elmondom a véleményem, de nincs olyan ember akit ne találna senki se szépnek úgyhogy csak legyél kicsit vidámabb nincs itt semmi gond
2011. nov. 28. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Én se tartom magam egy jóképű fiúnak...

Nálad ugyanaz a gond, mint nálam. Nincs elég önbizalmad.

2011. nov. 28. 18:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nincs kisugárzásod? Mindenkinek van!
2011. nov. 28. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Küldj privátba képet,és megmondjuk,hogy mibe változtass,hogy nagyobb önbizalmad legyen :)
2011. nov. 28. 18:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.hát tudom.csak elegem van ezekből a cicababakbol és nemtudom h honnan szereznek ennyi önbizalmat, meg kisugarzast. Igen persze vannak csak sajnos az osztálytársaim ezek a nagyon önimádók és minden egyes nap azt kell hallgatnom h ök mennyire szexik meg ott testapolozzak magukat dolgozat alatt.énis. Adok magamra de hát amit ök csinálnak az már tényleg túlzás... Tudom h nincs csak nemtudom h hogy tudnék magamnak kisugarzast meg önbizalmat szerezni?! Oké majd raveszem magam és küldök privibe képet...
2011. nov. 28. 18:27
 6/9 anonim ***** válasza:

A kisugárzás egyáltalán nem a külsőből ered, hanem a belső értékek kivetüléséből. Ezért hívják KIsugárzásnak gondolom :) Egyébként meg tapasztalatból mondom, hogy sok lány túl szigorú a saját külsejét illetően, és nehezükre esik elhinni, hogy valójában egyáltalán nem csúnyák, sőt... Szerintem te is csak túl szigorú vagy magadhoz. Persze nem tudom hogy nézek ki, de szinte biztos vagyok benne, hogy szebb vagy, mint hinnéd.

Az meg, hogy mit mondanak a butikmacskák abszolút ne érdekeljen. Csak azért ilyenek veled, mert ők felszínesen gondolkoznak, és magasabb az egojuk mint az IQ-juk.

2011. nov. 29. 01:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:-) igyezem...csak nem könnyű...önbizalmat sajnos nem lehet venni a piacon:-(
2011. nov. 30. 16:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha venni nem is, de találni bárhol lehet. Egy szó, egy mosoly elég hozzá, hogy önbizalmat nyerj :)
2011. nov. 30. 17:35
 9/9 A kérdező kommentje:
:$:-) igenigen felfedezem őket...azok nagyon csodalatosak:-)
2011. nov. 30. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!