Ahhoz hogy mükörmös legyek feltétlen szükséges hogy legyen jó kézügyességem?
Nem árt, de nem feltétel. A körmös szakma 20% technika, 80% gyakorlás.
Nagyobb gond, ha mondjuk 2 köröm között nem látod a különbséget.
Először építeni tanulj meg tökéletesen. Semmit nem ér a legszebb minta sem, ha ronda alatta a köröm, netán két nap után még le is esik.
Amúgy pedig, időt spórol az ember, ha elmegy tanfolyamokra a vizsga után. Mind technikaira, mind díszítőre.
Tapasztalatból mondom, hogy menj tanfolyamra. Továbbképzés előtt itthon szenvedtem a mintákkal, még egy egyszerű vonal sem sikerült, ahogy szerettem volna. Tanfolyamon megmutatták a fogásokat, a technikát, és azóta sokkal könnyebb minden, és már sokkal bonyolultabb minták is lazán sikerülnek.
Egyébként meg akármilyen szépen festhetsz, ha 2 nap után leesik a köröm, amit építettél.
A körömépítéssel hidd el, lesz majd gondod, ha jön a 100 féle körmű vendég. Nem csak az a lényeg, hogy ott maradjon, hanem az is, hogy esztétikus legyen. Láttam már olyan ronda levegősödés nélküli körmöt, hogy nem tudtam elképzelni, miért fizette ki a vendég a pénzt.
Szóval higgy nekem, nagyon is szükséged van a továbbképzésre technikából, még így látatlanban is!
Elég nagy az önbizalmad, ha minden előképzettség nélkül kijelented, hogy milyen jól megy az építés. Elárulod hogyan szoktad csinálni? Tanfolyam előtt felesleges elkezdeni gyakorolni, mert lehetnek rosszul berögzült mozdulatok, amiket nagyon nehéz lesz kijavítani.
Ne a díszítés legyen az elsődleges, hanem a megfelelő technika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!