Mit csináljak, hogy újra csajszis legyek?
Fiatal anyuka vagyok és érzem,hogy már nem a régi.( has,fenék,haj)
Fiatalosabban akarok kinézni,mit tegyek?
A szőke haj még mindig fiatalít?
Ti milyen praktikát vetettetek be?
Szia!
Én is fiatal anyuka vagyok, és amikor még szoptatás alatt belenéztem a tükörben, ajjaj....szoptatás alatt ugyanis rakódott rám a sok kiló, meg ugyebár a ruhák...ha vettem is, sosem csinit, mondván azt hova veszem fel? Na meg ápol és eltakar elven semmi tapadós, semmi magassarkú, mert nem bírja a súlyom.
Aztán szopi végeztével elkezdtem tornázni, fogyózni, fél év alatt lement 20 kiló. Újra szoliztam, napoztam (mértékkel, ez fontos)
Alakra olyan vagyok, mint tizennyolc évesen, csak a stíluson finomítottam: nem tettem vissza a piercinget, nem veszek fel 10 centis tűsarkút (de azért hordok magasat :)), és nagyon miniszoknyát, mert azt meghagyom a tiniknek, de hidd el, azért, mert anyuka vagy, nem kell szükségszerűen "elmamisodni". Van átmenet a csajszis ruhák és a parkos-sétálós ruhák között.
Hajszín: szőke vagyok, mert az áll legjobban. Van, akinek a fekete, barna, tökmindegy, ami Neked jól áll, olyanra fesd, ha festeni akarod. A hajamat viszont a legtöbb anyukával ellentétben nem vágattam le vállig-állig, hátközépig ér, szeretem :) Nem. Imádom :)
Praktika: nincs praktikám. Egy nő a szülés után is nő, tehát mindent ugyanúgy teszek, mint előtte. Ha feljön pár kilócska (ünnepek, nyaralás, stb.), jön a fogyi. A napi esti torna meg nálam megy rendesen :) Azért, mert valakinek gyereke van, lehet éppoly szexi, fiatalos, mint előtte, csak mondjuk tény, nem áll már jól, ha tininek öltözöm, de NEM a gyerek miatt, hanem mert már nem vagyok tini. Ha nem lenne gyerekem, akkor sem hordanék már minit.
Most ilyeneket hordok: hosszú csizma, mérsékelten magas sarokkal, kicsit szőrös, vagy bőr, barna és fekete.
Kabátra is a nőcis rövid bőrt hordom, nem váltottam pufajkára, csak ha kutyussal vagyok lent hajnalban, mert akkor kutya hideg van :)
Csőfarmer, hosszított felsővel, imádom a félvállas darabokat, mert csinosak és nőcisek, a szép kiegészítőket.
Gyerek mellett a nő nem szűnik meg nő lenni, csak mellette már anya is lesz. Nem helyette, mellette. Szerintem ez fontos. Ha van egy stílusod, ne dobd el azért, mert szültél, max a kor miatt, azaz a tinicuccot hagyjuk meg a tiniknek :) Ja, és a 10 centis platform sem ajánlott, ha a gyerek gyakran ölbe kéreszkedik, tapasztalat :)
27 éves anyuka, 16 hónapos ördögfiúval
Majd én is megpróbálom összeszedni magam.
Szóval ne kérdezzek rá...
Köszi a válaszokat.
Hogy érted, hogy ne kérdezz rá?
Egyébként most pont jó, jön a tél, ilyenkor kicsit amúgyis lehet lazulni, mert a kabát sokmindent eltakar, ha nem vagyunk elégedettek magunkkal :)
Szerintem inkább szép világosbarna hajad legyen mint strapált festett szőke.
Sminkeld magad, viselj ékszert és nőies ruhákat. Szoknyát, vagy csőnacit (már ha jól áll).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!