Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom mi tévő legyek, Mit...

Nem tudom mi tévő legyek, Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék focizni (akár futsall) akár hobbi szinten akár csapatban egyszerűen ha nézek egy meccset felidegesitem magam hogy miért úgy csinálta hogy én a helyébe jobban csináltam volna, állóképességem gyenge, izomzatra átlagostól kicsit jobb vagyok technikám pedig egész jó, soha sehol nem fociztam ilyen csapatba csak kint a "grundon" nyáron szinte csak fociztam, de most hogy jött a suli meg egyre rosszabb idő csak a heti 2 tornaóra marad. Kérlek segitsetek 18F
2010. szept. 26. 00:29
 1/6 anonim ***** válasza:
például iratkozz be focizni :D
2010. szept. 26. 00:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem látod hogy a kérdező nem szereti az egyszerű megoldásokat kedves első?:D xD

Egyébként nagyon más nekem se jutott eszembe..:D

2010. szept. 26. 01:55
 3/6 A kérdező kommentje:
5 csapat van a "közelbe" 2 szomszédos falu, 2 külvárosi, 1 közel de az NBII-es élcsapat, jogsim sajnos nincs és nagy a távolság suli mellet pedig nem tudok tanulni a jogsira is. arra gondoltam hogy gimi után ha elmegyek valahova suliba más városba ott tudnék de addigra nem tudom késő lesz e.
2010. szept. 26. 02:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem ja nem most, hanem csak jövőre iratkozol be, nem lesz semmi. 1 éven nem fog múlni. Ki tudja, lehet valami őstehetség vagy.:P

Maximum addig megy gyakorolsz otthon, amíg nem tudsz elmenni egyesületbe. Meg az állóképességedet is fejlesztheted addig.

2010. szept. 26. 09:25
 5/6 anonim ***** válasza:
bicikli, vonat, busz? :D
2010. szept. 26. 11:20
 6/6 A kérdező kommentje:
azért gondolkodtam ezen mert osztály szinten elég jó vagyok, szoktam focizni haverokkal akik egyesületnél fociznak, fél óra játék után semmi különbség, csak pl 2 óra után én már alig tudok menni
2010. szept. 26. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!