Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi tévő legyek egy "baráttal"?

Mi tévő legyek egy "baráttal"?

Figyelt kérdés
Nos van egy barátom,aki elvan,h így meg úgy szeret,de amott meg olyanokat állít előttem,h lelöktem a lépcsőn,csak m épp ott voltam,és hozzá értem leesése előtt...Meg állandóan rinyál,meg beszól,de azt nem csak nekem,hanem másoknak is,ezért sokan utálják...És még azt kell elmondanom,h amikor épp rendes,akkor nagyon rendes,de az nem mindig van...Nos a kérdésem az lenne,h szerethet engem ez a személy?Ragaszkodik hozzám,meg féltékeny,amikor más barátnőimmel vagyok,viszont akkor meg miért csinál olyasmit,amit fenn írtam...?Szerintetek mit gondolhat az ilyen?Jah és még azt is el kell mondanom,h mellettem ül,azért,m szoktam tanulni tesztekre,de ezt ő nem így fogalmazna...Egyes osztálytársaim azt mondják,kihasznál...Sajnos már nem tudok mit tenni,m már többször is elhatároztam,h nem fogok vele barátkozni,de akkor meg mindig rendes,meg akkor tapad rám,amit meg is tehet,m egy busszal megyünk suliba,meg állandóan velem jön...
2011. jan. 17. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát a féltékenység alapján szerethet, csak idióta módom próbálja kimutatni. Mivel mással is olyan mint veled, így nem veled van problémája, ilyen természetű. A lépcsős jelentre nekem az az elméletem, hogy szégyellte azt, hogy pancser és elesett, így inkább azt mondta, hogy meglökték, így annyira nem gáz.

Van még az a lehetőség, hogy azért kedves veled, mert segítesz neki pl. dolgozatban és ez megér neki annyi fáradalmat, hogy kedves. Sok ilyen kétszínű ember van. De mivel mással is ilyen, én az elsőre szavazok.

19/F

2011. jan. 17. 23:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm...:)
2011. jan. 18. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!