Mi legyek ha felnövök? 11/L vagyok, majdnem kitűnő.
Ötödikes vagyok.Matekot meg a tesit leszámítva (mindakettő négyes) ötös vagyok.Amiből nagyon nagyon jó vagyok:angol, töri, irodalom, nyelvtan, informatika.
Szeretek írni, szeretem az állatokat, és már sokat gondolkoztam rajta mi legyek.Idegenvezető, állatorvos, újságíró, ilyesmi.
Ha tudtok valami olyan szakmát, ami illene hozzám, akkor írjatok.
az oktatási törvényeket egyik hónapról a másikra változtatják. 3 év alatt iszonyatosan sokat változni minden, és ki tudja mi lesz 7 év múlva amikor felsőoktatásba mész...
felesleges ilyenen gondolkoznod még.
szerintem ezzel ráérsz még 7.-es korodban gondolkodni :), a lényeg, hogy tanulj jól, hogy ne legyen később problémád, én most fogok érettségizni
én anno a központimat nagyon elszúrtam, nem foglalkoztam vele, pedig jó tanuló voltam, most persze más a helyzet :D, de a lényeg, hogy ráérsz még ezzel törődni, de 7.-ben már kezd el nézelődni, hogy mi érdekel, melyik iskola tetszik, hidd el, sokat fog segíteni :)
Szakközép + szakma, utána egyetem és ha az nem is úgy sül el mint ahogy tervezted akkor se csak egy szimpla érettségivel állsz.
Nem egy 4,5 fölötti átlagú ismerősöm volt aki kihullott vagy kiábrándult a felsőoktatásból. Ők a boldogulásukat a szakközép mellett/után megszerzett (korszerű) szakmájuknak köszönhetik.
Nyugi, valahová bekerülsz, a felvételi követelmények egyre kisebbek. Bejutni gyerekjáték.
Elvégezni nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!