Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet-e az indok arra hogy...

Lehet-e az indok arra hogy magántanuló legyek, hogy az utóbbi 2 évben annyit hiányoztam, hogy majdnem megbuktam?

Figyelt kérdés
hatodikban átiratkoztam egy közelebbi suliba, hogy ne kelljen már annyit buszozni, és nem érzem jol magam abban a suliban...sőt amikor odakerültem mindjárt belém kötöttek, és az volt a céljuk hogy visszamenjek a volt sulimba. pedig még nem is ismertem őket. de a mi környékünkön mindenki ilyen sajnos. ezmiatt nem tudtam beilleszkedni. minden reggel féltem bemenni, és én nagyon izgulós természetű vagyok, és mindig rosszul voltam, hánytam meg lázam volt stb... annyit hiányoztam, hogyha hiányzok még 1-2 napot már meg is bukok. szóval lehet indok az hogy a sok hiányzásom, meg betegségem miatt szeretnék magántanuló lenni? kérlek segítsetek! nagyon fontos lenne ez nekem! adjatok tanácsot, ötletet vagy bármit!!!előre is köszi:)
2011. júl. 30. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem érezted jól magad már a legelején sem és piszkáltak az iskolatársak, a szüleidnek vagy az osztályfőnöködnek miért nem szóltál rögtön?

Biztosan segítettek volna az új suliba való beilleszkedésben, vagy ha nem változik így sem, régen átírattak volna máshová.

Azt tanácsolom, hogy a kérj segítséget mielőbb a szüleidtől - bár két év alatt nem hiszem, hogy nem kérdezték meg, hogy miért nem akarsz iskolába menni - abban, hogy másik iskolába járhass. Vagy beszéljenek veled együtt az osztályfőnököddel tanév elején, hogy mi az oka az állandó betegeskedésnek, és mit tudna neked segíteni!

Ne legyél magántanuló, ha nem muszáj, van, akinek nincs választása mert pl. rákos beteg!

Ha alsó tagozatos korodtól "bírtad" 5 évig a buszozást a távolabbi iskolába, most még könnyebben fog menni!

Fel a fejjel!

2011. júl. 30. 18:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet
2016. júl. 21. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!