ANGOL+FRANCIA? Majdnem egy év alatt, magamtól, feltudnék készülni egy emelt angol érettségire és egy francia középfokú nyelvvizsgára?
Lehet picit hosszú, de kérlek olvasd el..! :]
Az a helyzet, hogy idén érettségizem. Mivel,ugye az írásbeli határozottan befolyásolja, hogy hány százalékos lesz a végeredmény és a szóbeli nem sokat segít rajta.. abból kifolyólag el van ásva a lehetőségem.. A kitűzött felsőoktatási intézménynek a két felvételi tantárgyából az egyiket röhejesen elrontottam az izgulás miatt, így tudom, hogy a pontszámaim alapján nem fognak felvenni. Mindenféleképpen oda akarok menni. Jövőre, hogy biztosra menjek, megpróbálnék egy emelt angol angol érettségit és egy francia középfokú nyelvvizsgát. Franciából vannak tapasztalataim, abból érettségiztem, csak a felvételihez nem kell (ami azt illeti a francia tudásom.. kezdetleges).
Az a kérdésem, hogy mivel a szüleim nem tudják finanszírozni a plusz órákat angolból és franciából, hogy megközelítőleg egy év alatt feltudnék-e készülni egyedül? Lehetséges lenne?
Az elejére pedig,azért írtam az angol+francia -t, hogy aki jártas a két nyelvben, az kérem segítsen, hogy milyen könyvekkel, módszerekkel tudnám összehozni az elképzelésemet.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!