Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek népszerű,...

Hogyan legyek népszerű, szerezzek barátokat?

Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, hogy úgy akarok népszerű lenni, hogy sokan nem is tudják a nevem, csak azért jegyeztek mert, mert minden bulin ott vagyok, és nagy a hangom. Arra gondolok, hogyan szerezzek barátokat? Most mentem új suliban, és az osztályból pár emberrel jóban vagyok, de nem mindenkivel, és nincsenek rendes barátaim. Tudom, még nem kéne türelmetlenkednem, mert csak pár hete van suli. De szerintetek, mit tegyek, hogyan ismerjek meg felsőbb éveseket? És miért nem vagyok annyira jóban a fiúkkal, amikor régen szerettek a fiússágom miatt, most meg a p*csákkal barátkoznak, meg azzal a lánnyal aki szintén fiús, de közben meg szép, és azt mondja mindenki rá, hogy "milyen vagány" mondjuk csak azért mert lázad??? Nem is értem őket, azt hittem egyedi vagyok, mert rövid a hajam, és turkálóból vannak a cuccaim, meg amúgy is fiús vagyok. Szerintetek meg fognak szeretni? Mert mondjuk mondja az egyik csaj, aki p*csa, de jóban lettünk, h ne "flegmázzak" most akkor mit tegyek??? Maradja meg fiúsnak, vagy legyek kicsit lányosabb??? Nem tudom, hogy mit tegyek! Kérlek segítsetek!!!
2012. szept. 22. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Eggyik osztálytársnőm folyamatosan hisztizik meg fönökasszonyoskodik,idegesitő. Legyél lány,de ne p.icsa,probléma megoldva.
2012. szept. 22. 13:25
 2/3 anonim ***** válasza:
te vagy az Anna??:D
2012. szept. 22. 21:33
 3/3 anonim válasza:
Legyél természetes, próbálj meg kedves lenni mindenkivel meg egy kicsit úgy tenni, mintha népszerű lennél, de csak finoman, nehogy majom legyél. Ha te úgy viselkedsz, mások is úgy fognak kezelni, nekem annak idején bejött,mondjuk mellette elég bunkó voltam és sok mindent megengedtem magamnak, mondjuk elég jó csajnak számítottam, bár mellette sokszor voltam tahó a többiekkel meg az tanárokkal is. A balhék miatt mondjuk elég sokan ismertek:))) haha, jah középsuli, bocs kicsit nosztalgiáztam lényeg hogy legyél kedves és nyitott és természetes
2012. szept. 22. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!