Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi legyek ha felnövök?

Mi legyek ha felnövök?

Figyelt kérdés

Szóval nem tudom mi legyek... eddig ügyvéd akartam lenni de rájöttem h ahhoz sokat kell tanulnom :S

Szóval angolból nagyon jó vok, a kézügyességem is jó, jó vagyok még nyelvtanból, irodalomból, bioszból, töriből is

az informatikához is konyítok, szeretem is nagyon az elektronikus cuccokat :D (de ezzel nem szeretnék foglalkozni)

tesiből, fizikából, matekból, kémiából béna vok...

és hát föci... az köztes :D

ezek alapján vki vmit :D?

14/L

2012. szept. 23. 20:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

" jó vagyok még nyelvtanból"

DE! írni azt nem "oan" nagyon tudsz...

#4-nek igaza van olyan szak nincs ahol nem kell tanulni... M4-en nagy a forgalom

Na de a normális válaszom:

14 éves vagy még bőven van időd eldönteni. Addig még rengeteg minden változik, még az érdeklődési köröd is.

Am ha így folytatódik a felsőoktatás átalakítása akkor mire te oda kerülsz már lehet, hogy nem is lesz mo.-n egyetem meg fősuli...

2012. szept. 23. 21:02
 12/28 A kérdező kommentje:

hidd el nem direkt írok így h pl "oan" :D

csak hát már megszoktam h fb-n chaten mindig így írok, msn-en is :D

hát majd kitalálom, lehet az lesz a legjobb ha elvégzek vmi szart azt viszem tovább a családi vállalkozást :D

2012. szept. 23. 21:05
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy fb-n ez a 'divat' de akkor se tedd, mert ezt szokod meg és mint most véletlenül azt írod le. Te még messze vagy ettől de az érettségin ez 3 hibapont...

Azt meg felejtsd el, hogy majd tanulsz valami sz@rt... akkor inkább nem tanulj. Annak semmi értelme, hogy csak azért tanulj mert diploma meg stb...

Nézegesd a felvi.hu -n a szakokat és a szakleírásokat és akkor már most azt tanulhatod ami kell ahhoz a szakhoz amit csinálni akarsz... rengeteg infó van a honlapon és lehet, hogy megtetszik az egyik szak! :) sohasem tudhatod...

2012. szept. 23. 21:10
 14/28 A kérdező kommentje:

igazából legnagyobb vágyam h színész legyek :)

meg modell is szeretnék lenni, azt lehet nemsokára elkezdem, mivel már annyian mondták legyek az, magas vagyok és vékony is, azt mondják az arcom is szép :)

de színész szeretnék lenni, csak hát vagy bejön vagy nem...

2012. szept. 23. 21:22
 15/28 anonim ***** válasza:

A színészet az egy jó szakma :) A modellkedés se rossz csak abból kiöregedik az ember, de a színészet az egy szép foglalkozás. Ha ehhez még szülői támogatást is kapsz akkor biztos sikerülni fog!

Sok sikert hozzá! :)

2012. szept. 23. 21:47
 16/28 A kérdező kommentje:

apám azt mondta ő segíteni fog nekem, uncsim is színész :) fellépett párszor pesten, asszem spanyolországban is volt, debrecenben is, meg persze így az országban :)

de ott hagyta... =/ nemtom mért, senkinek nem mondja el...

anyám nem non támogatja szerinte ebből nem fogok megélni, mivel vagy bejön v nem... mindig azt mondja "Kislányom, a szín már megvan, csak ész kéne még..." :D

2012. szept. 23. 21:51
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"Kislányom, a szín már megvan, csak ész kéne még..." <- még csak most hallom először, de tetszik ez a mondás :D

Attól, hogy valaki színész még lehet okos. A kettő nem zárja ki egymást :)

2012. szept. 23. 21:56
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Piaci gyümölcsárus?
2012. szept. 23. 22:00
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Már mindenki modell akar lenni??? :(

Kinyitok egy ujságot, celebek foglalkozása: modell.

Na, az lehetsz, oda nem kell tanulni..

"Osztán" az is mindegy, hogy beszélni tudsz-e.."me" irni nem...

Szerencséd van, kifogsz valami pénzes agyament pasit, ha öregszel, akkor jön a mű cici,mű haj..

Tanulj, majd később döntesz...

2012. szept. 23. 23:43
 20/28 A kérdező kommentje:

utolsó, képzeld tudok írni, miért nem értitek meg h az a gépes szleng? :D hidd el magyar fogalmazást így nem adok be soha... :D ha nem tudsz rólam semmit, csak azt amit leírtam, kérlek ezekbe ne szólj bele

amúgy mű cicit soha nem akarok, mű hajat se :D

gazdag pasit se (de persze sose árt ha azért van pénze), én olyat akarok majd akit szeretek és ő is engem, a pénzt félretéve is.

2012. szept. 24. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!