Kérlek szépen aki tud segítsen nekem, adnátok tanácsot?
Kérlek titeket,normális válaszokat ne szídjatok.Köszönöm.
Kicsi koromóta fiú akarok lenni,soha nem bírtam elviselni hogy lánynak születtem.Én fiúnak képzelem magam és úgyis nézek ki.A menésem,a geztusok...Olyan vagyok mint egy metroszexuális fiú...Gyülőlőm azt hogy lány vagyok,gyülőlőm a testemet.Utálom hogy lánynak születtem.Anyámnak már többször elmondtam de csak legyint rá,nem érdekli.Többször megkérdezték már hogy fiú vagy lány vagyok,mert nem lehet eldönteni...
Miért kellett lánynak születnem? én nem bírom magam így elviselni.Volt már hogy szétvagdaltam a testemet ez miatt!
Kérlek segítsetek!
Ezt többféle nézetből lehet nézni. Mindenki véleményével egyetértek.
A Boldogság a legfontosabb!
Nem vagyok vallásos, nem vagyok megkeresztelve, de hiszek Istenben, az angyalokban, a sorsban. Ez egyféle felfogás, azért hogy optimistábban fogjam fel az életem, bármi is történik.
Ha a helyedben lennék, valószínű én is át akarnám magam operáltatni. megértem. De azt tudnod kell, hogy az öncsonkítás nem boldogít. Gondolom nem lettél nyugodtabb ember ezektől. A legjobbakat kívánom neked! ezért azt üzenem, hogy fogadd el magad olyannak amilyen vagy, öltözz úgy, viselkedj úgy, ahogy boldog lehetsz, de mindenképpen BOLDOGAN, és az jusson eszedbe, hogy mindenkinek van egy angyala, vagy sorsa, egy ok amiért olyannak született amilyen.
SZERESD ÖNMAGAD!
megéri :) Nevetni és mosolyogni :)
"Az emberi test maga a csoda. Szervezetünket több milliónyi sejt alkotja, melyek harmóniában vannak egymással. Testünkön keresztül tapasztalhatunk meg minden érzékszervi élményt. Az ízlelést, a szaglást, a látást, az érzelmeket"
Szerintem se a tested sem önmagad nem érdemled megy, hogy idegen ember formázzon, alakítson. ÖNMAGUNKAT CSAKIS MI tudjuk
sok jót kívánok neked! és VIGYÁZZ MAGADRA :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!