Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mondanatok valami jo feszultse...

Mondanatok valami jo feszultseg levezeto modszert?

Figyelt kérdés
Apum mar evek ota kikeszit. Sokaig csak nyeltem es nyeltem, nagyon felgyultek a dolgok. Legszivesebben fel oran keresztul orditanek!! de tul zajos:) valami csendesebb modszer?
2012. szept. 14. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
sírj
2012. szept. 14. 22:17
 2/9 anonim válasza:
Box, koncert, bár nem túl csendes :D
2012. szept. 14. 22:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem nem.. ha mashol csinalom nem baj ha zajos:) Arra gondoltam, hogy most itthon nem kezdhetek el ordibalni
2012. szept. 14. 22:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Verd szét a monitort..kissé költséges ,de biztosan működő feszkó levezető:D nade nemkell máris piroskezezni,de ha már megtetted akk. mind 1 xd

am. csak onnan jött az 5let mert van is egy ilyen játék,egy monitort jell szétütni ,meg akartam keresni neked de nem találtam:/

Am. meg próbálj meg ink. nevetni,ahelyett,hogy feszengsz..

én pl beütöm youtubera,hogy vicces esések és máris jobb lesz a kedvem..én vlmiért a nőkön tudok különösen nevetni,pedig én is az vagyok(vagyis ink.még lány..)

2012. szept. 14. 22:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Ééés megvan:d

használd egészséggel..ink. virtuálisan tedd meg,mint igaziból..akkor még elviselhetetlenebb lenne az apukád azthiszem..(:

[link]

2012. szept. 14. 22:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Üsd a csempét. Lehet kicsit beteges, de nekem használt :D

Izomból ütöttem a csempét utána eléggé vér alá futásos lett a kézfejem, de nem baj :DDDD

2012. szept. 14. 22:50
 7/9 A kérdező kommentje:
jaj nagyon szepen koszonom a valaszokat:D neha en is szoktam nezni a vicces eseseket az tenyleg helyrehoz kicsit!:)
2012. szept. 14. 22:57
 8/9 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=vwz0CzEXUII

Ezen én szakadtam a nevetéstől,de ez sem gyenge (állatos)

http://www.youtube.com/watch?v=Ctl5s-Lmxkw Mindenképp nézd meg, én és a haverjaim szakadtunk mint állat mind2n :D Legalább nevess egy kicsit,ne dühöngj,azt majd máskor :D

2012. szept. 14. 23:05
 9/9 A kérdező kommentje:
nagyon kedves vagy!:D koszi!
2012. szept. 14. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!