Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondanátok el?

Hogy mondanátok el?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, jövőre többen leszünk, jön a második baba :)

A családtagok még nem tudják, mivel az első baba sincs még egy éves (nem akarunk nagy korkülönbséget), és van rajtam pár kiló szülés óta, szóval nem is gyanakodnak. Ha minden jól megy, meg tudjuk várni a 12. hetet. Tudnátok valami ötleteset, hogy mondjuk el dédiknek, nagyiknak? Sajna a Karácsony kilőve, akkor már túl leszek a félidőn, és a családban egyedül a nagypapának lesz a 12. hét körül szülinapja... hogy mondanátok el ebben az esetben?

Mivel nem tervezünk több babát, szeretném, ha emlékezetes maradna. Senki sem fog letörni, mindenki örömmel fogadja majd, ez biztos, már akkor emlegették, hogy tesó kéne, mikor az elsőt vártam :)

Kérlek, mondjatok ötleteket!!!

Köszönöm mindenkinek!!!

2012. júl. 16. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Csináltass egy ultrahangos fényképet, kereteztesd be, és egy kiscipővel adjátok ajándékba mindenkinek, akiknek jelezni akarjátok.
2012. júl. 16. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Én adnék a nagypapának valami olyan ajándékot, ami azt jelzi, hogy kétszeres nagypapa. Pl. Kötnék egy pulcsit, és belekötném, hogy: Hurrá! Újra nagypapa lettem

Vagy valami ilyesmi.

Szóval valami olyat adnék, amit az uncsi adna nekik :)

2012. júl. 16. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
42%

Pedig 3 gyereket sokkal olcsóbb eltartani, mint 2-t, mert az már nagycsaládosnak számít, sok kedvezmény, adó, stb.

12 hetes korától bárhogy el lehet mondani. Miért nem elég, annyi, hogy újabb gyermeket várunk, nem akarunk nagy korkülönbséget. Meglátod, örülni fognak a második unokának is!

2012. júl. 16. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Én csinálnék egy "csak úgy" bulit amire mindenkit meghívnék és ott jelenteném be:)
2012. júl. 16. 18:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem MO területén élünk, itt nincsenek ilyen kedvezmények, igaz, nem vagyunk gazdagok, de két gyereket be tudtunk vállalni, állami pluszok nélkül is.

Az első babánál az UH-s verziót csináltuk, a másodikkal valami mást szeretnék... mondjuk egy póló a nagypapának tényleg nem rossz :D

2012. júl. 16. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

"Pedig 3 gyereket sokkal olcsóbb eltartani, mint 2-t, mert az már nagycsaládosnak számít, sok kedvezmény, adó, stb."

Megette a fene, ha egy szülőpár csak a gazdasági érdek miatt vállal mégegy gyereket. Kissé hibás felfogás, ha azt vesszük, hogy egy gyereknek nemcsak enni kell adni, hanem figyelmet is igényel, és ez szülővel kettesben töltött idő a gyerekek számával fordítottan arányos. Mellesleg nem tudom, mi köze ennek a kérdéshez (ahogy persze az én válaszomnak sem sok. Viszont az előttem szólók már jó ötleteket adtak.)

Gratulálok! :)

2012. júl. 16. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem még nincs babám, de ha lesz, úgy mondanám el a férjemnek, a te esetedben a családnak, hogy írnék egy levelet a baba nevében :)

Kedves Papa/Család!

Te/Ti még nem ismersz/ismertek, de én már nagyon várom, hogy találkozzunk....

Vagy valami hasonló :)

most más nem jut eszembe :)

Sok sikert és Gratulálok!

De azért majd érdekelne, hogy döntöttetek!

2012. júl. 17. 12:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!