Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért csak akkor "élek" ha...

Miért csak akkor "élek" ha van barátom? Ha nincs, kedvem sincs még csinosan öltözni sem.

Figyelt kérdés

pedig ilyenkor lenne időm magamra többet adni. szoli, körmök, stb stb

de inkább lustulok a 4 fal között és egyre rosszabb lesz, mondhatni teljesen elzárkózom, beforduló leszek.

de ha van egy barátom, kivirulok, tele energiával.

miért függ ez nálam ettől?

szeretnék egyedül is boldog lenni.

2012. aug. 27. 17:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

én nem tudom magamat szeretni sajnos, mert rém szánalmasnak látom a szeretet ezen módját.

Például ez a tipikus meglepem magam valamivel dolog, és örülök a meglepimnek. ennyi erővel levelet is írhatnék magamnak :(

teljesen máshogy látom ezeket a dolgokat sajnos.

2012. aug. 28. 00:11
 12/13 anonim ***** válasza:

"én nem tudom magamat szeretni sajnos, mert rém szánalmasnak látom a szeretet ezen módját.

Például ez a tipikus meglepem magam valamivel dolog, és örülök a meglepimnek. ennyi erővel levelet is írhatnék magamnak :( "

Rohadtul nem ezt jelenti, hogy szeresd önmagad!

2012. aug. 28. 01:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, nem egy Mr Bean lesz beloled, aki sajat maganak ad fel levelet:D

Az a lenyege, hogy elfogadod minden reszedet, nem kritizalod magad, hanem tamogatod magad.

Turelmes vagy magaddal.

Elfogadod es szereted ami kijon beloled

2012. aug. 28. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!