Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 15 éves vagyok de még nem...

Kaarooliinaa kérdése:

15 éves vagyok de még nem volt barátom mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

alacsony vagyok nem vékony nem is kövér kedves és aranyszőke a hajam zöld szemű (154 cm és 47 kg )

nem szoktam bulizni 15/L

2012. júl. 24. 05:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez így kevés infó.
2012. júl. 24. 05:47
 2/13 A kérdező kommentje:
mit írjak le még magamról??
2012. júl. 24. 05:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Milyen ismerkedési szokásaid vannak. A barátaid hogyan látnak, ők sokszor jobban ismernek mint te.
2012. júl. 24. 05:49
 4/13 A kérdező kommentje:
a fiukhoz nem nagyon merek odamenni jobban inkább a barátaimon keresztül ismerkedem,de szerintem azért mert kicsit félénk vagyok attól félek esetleg cikis helyzetbe hozom magam vagy jómagam is az vagyok :S
2012. júl. 24. 06:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha nem jársz sehova, úgy nehéz ismerekdni. De 15 évesen még semmiről nem maradtál le.
2012. júl. 24. 07:24
 6/13 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Nem értem miért akar egyes fiatal tizen évesen felnőtt szerepet játszani.

15 évesen a korodhoz való dolgokkal kellene foglalkozni nem azzal amire rá érsz húszon éves korod felett.

Aztán ha megvan a baj, akkor meg rájössz hogy előbb lettél felnőtt mint kellett volna és elvesztetted a korodhoz való szabadságot, és már nem vagy szabad arra amire szabad lehettél volna.

K:W.

2012. júl. 24. 16:32
 7/13 anonim ***** válasza:

15/L vagyok, nekem se volt még, ne aggódj :D

Pedig néha eljárok bulizni. Fogd fel úgy, hogy szabad vagy, nem függesz senkitől, randizgathatsz fiúkkal, anélkül, hogy bárki is beleszólna. Így komolytalanabbul neten is lehet ismerkedni a helybeliekkel, szervezni pár randit, stb. De ennyi idősen szerintem éld ki magad és ne akarjál leragadni.

Erre én sem régen jöttem rá, addig én is mindig aggódtam, hogy vajon miért nem jövök be senkinek. Szerintem, ha nem jársz bulizni, akkor nehezen találsz pasit, akik buliznak meg többségben a ribancokra buknak, egy komoly kapcsolathoz ennyi idősen nagy szerencse kell.

2012. júl. 24. 16:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem még nem maradtál le semmirõl. Én 16 vagyok és nekem sem volt még egy barátom se, mondjuk engem nem is érdekel ennyire a téma, és egyáltalán nem foglalkozok vele, pedig már az összes barátnõmnek volt legalább 1 fiúja, és már próbáltak is összehozni egyszer eggyel, amikor elmentem velük egy buliba... akkor elõször és utoljára. Nekem van egy csomó fiú haverom a suliból, és ha rájuk gondolok, eszembe jut, hogy egy 16 éves fiú milyen felelõtlen. Eszembe sincs bepasizni. Én úgy vagyok vele, hogy amíg nem jön szembe egy srác, akitõl pillangók repkednek a gyomromban, addig ráérek. Lehet, hogy rossz ez az gondolkozás, mert mi van ha majd csak 20 évesen lesz meg az az érzés, de én ráérek. Sztem te se sürgesd.

Sok sikert és bocsi a hosszú monológért. :)

2012. júl. 24. 17:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Válaszoltál is magadnak a kérdésedben/kommentedben. Amúgy ha igazán vágysz majd rá, nem csak azért mert esetleg egy-két barátnődnek is van, hanem mert komolyan igényled, akkor lesz is majd.

Ui: 18 vagyok és még nem volt barátom ( csak egy rövid egy hónapos 'kapcsolat', de rájöttem, hogy nem állok készen rá)

2012. júl. 24. 21:29
 10/13 anonim ***** válasza:

talán az hogy 15 éves vagy...

mostmár tényleg kíváncsi vagyok, hol tanítják ezeket, hogy 13évesen ciki szűznek lenni. SP énekli vagy az a félrefésült 16éves selyemfiú? (bíber na)

2012. júl. 25. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!