Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 15 éves vagyok de még nem...

Kaarooliinaa kérdése:

15 éves vagyok de még nem volt barátom mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

alacsony vagyok nem vékony nem is kövér kedves és aranyszőke a hajam zöld szemű (154 cm és 47 kg )

nem szoktam bulizni 15/L

2012. júl. 24. 05:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

írjad le még hogy szoktál masztikázni és ha igen, hány centis lókolbásszal...

hogy valami értelmeset is írjak: NE GÖRCSÖLJ! felejts el másokat, hogy mások mit mondanak(hazudnak), meg mit várnak el tőled, meg mások ez meg az. azt csináld, ami jól esik, ha nem érdekelnek annyira a fiúk, akkor ne erőltesd, úgyis 90%az esélye, hogy 2 éven belül is ugyanolyan khmm.... lesz mint a többi bálnyból. nem kell siettetni semmit, ha egész életedben meg akarsz felelni másoknak vagy a saját képzelt elvárásaidnak, akkor sosem leszel boldog. ha lennének barátaid, és beszélgetnél fiúkkal, akkor tudnád, hogy ők is csak emberek, nem félnél semmi cikitől. meg aztán úgyis ki fognak utálni egyszer valahonnan az életben, vagy legalább beléd kötnek mindenképp, mindegy milyen vagy, úgyis meg kell állnod egyszer a saját lábadon.

sőt, szerintem jobb is, ha nem kell még megtapasztalnod a fiúk csodás belsővilágát, és kicsit gondolkodsz a dolgokon diszkózás helyett, olvass könyveket, mozogj a szabadban nézzed a meséidet, meg rágd a gumicukrod, lesz még időd később a fiúkon rágódni.

2012. júl. 25. 20:40
 12/13 anonim ***** válasza:

16éves lánynak:

nem csak a fiúk felelőtlenek 16 évesen, de ez nem igazán kortól függ, köztük is akadnak felnőttesebb egyedek, míg 21 éves lányok-fiúk is tudnak idiótán viselkedni. alapvetően jellemfüggő, ami jobb esetben idővel fejlődik, de az az igazság, hogy sok lány szereti azt hinni magáról, hogy érett, miközben a lányok sokkal később érnek szellemileg, mint a fiúk.

20 éves korodig nem hiszem hogy bírod, max 2 év, és el kezdi majd fúrkálni az oldalad az ösztön...

18éves lány:

soha sem fogsz készenállni rá. mindig lehet fejlődni, és mindig fogsz hibákat elkövetni. ha belső ösztönből jött az igény, akkor készen álltál rá - lelkileg. a szellemi része valóban vitatható, de a sok várakozás felemésztheti a lelket.

2012. júl. 25. 20:45
 13/13 anonim ***** válasza:
És akkor mivan,ha nem volt még barátod?Én 18 évesen jöttem össze az első lánnyal,mert minden hülyével nem állok össze,szerintem így sokkal jobb...
2012. júl. 29. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!